Başsavcılık açıkladı: Adnan Oktar meğer...

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 4 ilde operasyon başlattı. Başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı karar verildi. Operasyon kapsamında Adnan Oktar'ın evine, canlı yayınların yapıldığı A9 TV'ye baskınlar düzenlendi.

GİRİŞ 11.07.2018 11:46 GÜNCELLEME 11.07.2018 11:51
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi. Başsavcılık, Adnan Oktar'ın kaçmaya çalışırken yakalandığını açıkladı. Polis helikopteri ve deniz polisi de operasyona destek verdi.

BAŞSAVCILIK: ADNAN OKTAR KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

 

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ''235 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş olup İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından örgüt lideri Adnan Oktar kaçmaya çalışırken yakalanmıştır. Şüphelilerin yakalanma işlemleri devam etmektedir'' denildi. 

YORUMLAR 30
  • Mehmed 5 yıl önce Şikayet Et
    ucuz mossad ajanı
    Cevapla
  • Bekir tatli 5 yıl önce Şikayet Et
    Miyavciklar kedicikler
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ismail ile portakalin ne ilgisi var bu adamla
    Cevapla
  • Misigavrtoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu pisgobat yıllarca masum insanların kanına girerek hem ahlaksızlığı meşrulaştırmak hemde dini istismar edip insanları sanki dinde olmayacak edepsizlikleri varmış gibi insanları istedikleri hoca muamelesi sergilemekte bu alçak ve hayasiz nemrut
    Cevapla
  • Asdf 5 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kalındı çok iyi oldu iğrenç bir kanal ve programlarıyla halkı kendine çekmeye çalışan sizde islamcı sahtekarin tekiydi. Ceylana gelince annesi çıkıp gel kızım diye yalvarırken ben mutluyum demişti falan falan ama herşeyi görüp kaçmasına sevindim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!