Adnan Oktar operasyonunda yakalanan Mehmet Alp Ünlü kimdir? Hayatı...

A9 kanalında ''Adnan Oktar ile Sohbetler'' isimli programıyla tanınan Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve kendisine bağlı diğer örgüt üyelerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda Mehmet Alp Ünlü'de yakalanarak gözaltına alındı. Peki, ''Giovanni Piço Della'' firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olan Mehmet Alp Ünlü kimdir?

Adnan Oktar operasyonunda yakalanan Mehmet Alp Ünlü kimdir? Hayatı...
Adnan Oktar operasyonunda yakalanan Mehmet Alp Ünlü kimdir? Hayatı...
GİRİŞ 16.07.2018 17:25 GÜNCELLEME 19.07.2018 12:02

A9 kanalındaki ''Adnan Oktar ile Sohbetler'' adlı programında ''Kedicik'' olarak isimlendirdiği kadınlarla birlikte gerçekleştirdiği sakıncalı ve ahlak dışı yayınlarla kamuoyu tarafından sayısız şikayetler alan Suç Örgütü Lideri Adnan Oktar ve bünyesinde faaliyet gösteren diğer örgüt üyelerine yönelik İstanbul merkezli beş ayrı ilde gerçekleştirilen operasyon kapsamında Mehmet Alp Ünlü'nün de yakalanarak gözaltına alındığının bilgisine ulaşıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 106’sı kadın ve 129’u erkek olmak üzere toplamda 235 kişinin gözaltına alındığı dev operasyon sonrasında MASAK raporu yayınlanarak el konulan 86 şirket arasında Mehmet Alp Ünlü'nün de şirketi yer almaktadır. Peki, ''Giovanni Piço Della'' adlı firmada Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden Mehmet Alp Ünlü kimdir? Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınması sonrasında gündemin merak ve araştırma konusu haline gelen gömlek üreticisi Mehmet Alp Ünlü aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Çocuk istismarı suçundan yargılanan Adnan Oktar'dan şaşırtan ifade...

 

MEHMET ALP ÜNLÜ KİMDİR?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Alp Ünlü, ''İstanbul Gömlekleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'' ve ''Giovanni Piço Della'' şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmektedir. Mehmet Alp Ünlü'nün kim olduğu hayatı hakkında henüz detaylı bir bilgi olmamakla birlikte, 2 yıl öncesinde ''kara para aklama'' iddiası ile başlatılan soruşturma sonrasında MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu) tarafından çalışma gerçekleştirilmişti. MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu)'ın hazırladığı çalışma raporu doğrultusunda, ünlü iş adamı Mehmet Alp Ünlü'nün sahibi olduğu iki firmanın Adnan Oktar ile bağlantısı olduğu tespit edildi. Bu nedenle mahkeme kararı neticesinde 86 şirkete el konulmasının akabinde gömlek üreticisi Mehmet Alp Ünlü'nün de şirketlerine el konulması kararı alındı. Adnan Oktar operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan Mehmet Alp Ünlü hakkında yeni gelişmeler oldukça haberimizin detayında yer vereceğiz...

Adnan Oktar'ın eski müritlerinden Cüneyt Özyaşar kimdir? Biyografisi...

adnan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi