17 yaşındaki çocuk tarafından öldürüldü

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde İbrahim Dilek (33), kavga ettiği İ.T.A. (17) tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

17 yaşındaki çocuk tarafından öldürüldü
17 yaşındaki çocuk tarafından öldürüldü
GİRİŞ 16.07.2018 19:52 GÜNCELLEME 16.07.2018 19:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Gelibolu ilçesinde yazlık sitelerin bulunduğu Eğritaş bölgesinde, gece meydana gelen olayda, İbrahim Dilek ve İ.T. A. arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

Kavga sırasında, İ.T.A., tabancayla Dilek'i başından vurarak öldürdü. Olaydan sonra yakalanarak gözaltına alınan İ.T.A.'nın emniyetteki sorgusunun sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR 21
  • Kısas ta Hayat 5 yıl önce Şikayet Et
    Öldüren kişi içeride paşa paşa yatacağını , kendisine günde 3 övün yemek sıcak su imkanı sağlanacağını bildiği için rahat rahat öldürüyor . Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak gidişata imkanı olup da müdahele etmeyenlere hakkımı helal etmiyorum . Yazık değil mi gencecik adama . Sayın editör ben sana söyleyeyim o bilinmeyen nedeni , neden şu ; şşşt ne bakıyorsun lan . İşte neden bu . Adam öldürmek bu kadar kolay . İdam ... idam ... idam ...
    Cevapla
  • Dvm 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet artik köşebaşlarini mesken tutan gelen gecen bayanları ve gözlerine kestirdikleri erkekleri rahatsiz eden kendilerini bi sey sanan genclere el atmasi lazım. Yoksa artik sokakta kimse rahat rahat esiyle kızıyla dolasamayacak özellikle bazi mahallerde...
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası gelmeli . bu haydutluklar bitmeli.
    Cevapla
  • ahmed damdauyur 5 yıl önce Şikayet Et
    e ne ceza alacak hani kısas
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    malesef ruhsuz duygususuz bir nesil yetişiyor
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Nesil duygusuz , yasalar yetersiz kardeşim . İdam isteyen sevgili olurlar , bende sizin gibi idam istiyorum ama herhalde bi 40 yıl daha aynı istekte devam edeceğim gibi görünüyor . Vebali imkanı olup da getirmeyenlere .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı