Herkes onu arıyordu, bakın nerede bulundu!

Bursa'da 1 hafta önce iş aramak için evden çıkan, geri dönmeyince ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 22 yaşındaki Elif Özdemirkan, Sakarya'da bulundu. Aile kızlarını alarak Bursa'ya döndü.

Herkes onu arıyordu, bakın nerede bulundu!
Herkes onu arıyordu, bakın nerede bulundu!
GİRİŞ 18.07.2018 19:05 GÜNCELLEME 18.07.2018 19:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Uludağ Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü mezunu Elif Özdemirkan, merkez Osmangaziilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde ailesiyle oturduğu evden, geçen hafta perşembe günü iş başvurularında bulunmak için çıktı. Aile, geri dönmeyen kızlarına ulaşamayınca polis karakoluna giderek kayıp başvurusu yaptı. Özdemirkan, kaybolduğuna ilişkin basında çıkan haberlerin ardından dün Sakarya'da polise başvurdu. Polisin haber vermesi üzerine Bursa'dan Sakarya'ya giden Fatma ve Ertuğrul Özdemirkan çifti, kızlarını alarak Bursa'ya döndü. 

DHA'nın telefonla ulaştığı Elif Özdemirkan, iş aramak için kendi isteğiyle evden çıktığını, kaybolma veya kaçırılma olayının olmadığını söyledi. Sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade eden Özdemirkan, "Hakkımda yanlış haberler yazıldı. Ben kendi isteğimle iş bulmak için evden gittim. Sonra Sakarya'da polise de kendim başvurdum. Onlar da aileme haber verdi ve geri döndüm" dedi.

 

 

YORUMLAR 18
  • Banu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu anneni babanı öldürürüz bir hafta iş arayacaksınmı dediler yazıklar olsun bu çocuklara ne oluyor bize gerçekten benmi çok gerideyim sizlermi ilerdesiniz bilemedim kanmayın kuzum kanmayın
    Cevapla
  • Bahri 5 yıl önce Şikayet Et
    komedi gibi ama büyük konusmamak lazim
    Cevapla
  • ozelharekat 5 yıl önce Şikayet Et
    kopuk birinin sevgi sozcuklerine kandi kacti.oglanda kullandi bakti iş buyuyecek birakti kizi mesele bu
    Cevapla
  • murad 5 yıl önce Şikayet Et
    ufak ufak at yavrum
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Televizyonda annenin nasıl ağladığını gördük.Haklı o bir anne bu zamanda kızının başına ne geldi , nerede , ne yapıyor , İyi mi , kötümü , sağmı değilmi diye düşünüyor.Sende o annene ben sakarya'dayım diyemiyorsun.Enteresan ilginç bir hafta sonra ben buradayım diye ortaya çıkıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var