Genç kıza sokak ortasında dehşeti yaşattı!

İstanbul Esenler'de alışveriş yapmak için evden çıkan üniversite öğrencisi B. Ç. (18) kaldırımda yürüdüğü sırada yanından geçen bir kişinin tacizine uğradı. Kameraya yansıyan saldırgan yakalandı.

Genç kıza sokak ortasında dehşeti yaşattı!
Genç kıza sokak ortasında dehşeti yaşattı!
GİRİŞ 20.07.2018 17:33 GÜNCELLEME 20.07.2018 17:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay geçtiğimiz salı günü 14.30 civarında Esenler Kazım Karabekir mahallesinde meydana geldi. Alışveriş yapmak için evden çıkan tıp fakültesi öğrencisi B.Ç. kaldırımda yürüdüğü sırada yanından geçen bir kişinin tacizine uğradı. Tacize uğrayan genç kızın bağırması üzerine saldırgan olay yerinden koşarak uzaklaştı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri kısa sürede şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli ifadesinde tacizi reddetti. Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 19 yaşındaki şüpheli E.B. adliyeye sevk edildi. Emniyet müdürlüğünden çıkarılan şüpheli, gazetecilerin sorularına yanıt vermedi.

'DONDUĞUM İÇİN PEŞİNDEN KOŞAMADIM'

Olayı anlatan B.Ç., "O gün evden çıkmıştım, öğlen saatleriydi saat iki gibi marketin önünden geçerken fiziksel tacizde bulundu. Ben hemen bağırdım, 'Ne yaptığını zannediyorsun? Ne yapıyorsun? Terbiyesiz' diye. Fakat işte donduğum için peşinden koşamadım o da hemen ara sokaklara girdi zaten. Daha sonra insanlar toplandılar, anlattığımda birkaç kişi peşinden gittiler. Fakat ara sokaklarda kaybolmuştu. Sonra polisi aradık, haber verdik durumu" dedi.

B.Ç. "Ben o gün tenha sokaklarda gezmiyordum. Ya da kadına yapılan sözde suçlamalardan hepsinden muaftım. Benim o gün yaptığım tek şey o tacizciyle aynı sokağı seçmiş olmamdı. Ve yarın bir gün başkaları da onunla aynı sokağı, aynı caddeyi seçti diye bu durumu yaşamaması için şikayet ettim. İnşallah gerekli cezayı alır" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • ahirzaman 5 yıl önce Şikayet Et
    bu sapıkları idam etmeli sapığı acil idam edin yoksa bu sapıklar durmaz çıkar kaldığı yerden devam eder sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam sapıklara idam
    Cevapla
  • acı acı 5 yıl önce Şikayet Et
    işte toplumun geldiği nokta şaşırdıkmı hayır..çünkü edepsiz haya dan yoksun bir nesil yetişiyor bu gidiş nereye diye soran herkes halinden memnun oh her şey aalbiliyoruz allah cc rızkımızı artırdı refah düzeyimiz arttı ama kötü edep haya seviyemiz aşşağılara düştü
    Cevapla
  • Onur EROL 5 yıl önce Şikayet Et
    Mr Spak eskidende çoktu dediği gibi fakat siz vatandaşların haberi olmuyordu. sadece büyük olaylar medyaya yansıtılıyordu. Eskiden bu kadar dillenmiyordu.
    Cevapla
  • Bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplum nuri alco, coskun, iffet vs dizi ve filmlerle büyürse olacagı budur ...
    Cevapla
  • Mr Spak 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli rumuzlu kişi yaşin genç belli mantik yürütüyorsun fakat biz o günleri gördük dediğin gibi değildi
    Cevapla
  • hayirili 5 yıl önce Şikayet Et
    eskidende bu olaylar coktu kameralar olmadigindan haberimiz olmuyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim