BM'den çağrı: Herkes geri çekilsin, hemen şimdi!

İsrail Ordusu'nun, Gazze şeridi boyunca gerçekleştirdiği bir dizi bombalı saldırının ardından Birleşmiş Milletler'den açıklama geldi. BM'nin açıklamasında, 'herkes geri çekilsin, yarın değil, hemen şimdi' ifadesi kullanıldı.

BM'den çağrı: Herkes geri çekilsin, hemen şimdi!
BM'den çağrı: Herkes geri çekilsin, hemen şimdi!
GİRİŞ 21.07.2018 00:18 GÜNCELLEME 21.07.2018 00:19
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İsrail Ordusu, Gazze şeridi boyunca bir dizi bombalı saldırı gerçekleştirdi. İsrail, bugün bazı askeri birliklerine ateş açıldığını ileri sürmüştü. Bu açıklamanın ardından gerçekleşen saldırılarda, dört Filistinli şehit oldu.

BM: SAVAŞIN EŞİĞİNE GELİNDİ

 

Birleşmiş Milletler (BM) Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Nickolay Mladenov, her iki tarafa da geri çekilme çağrısı yaptı ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, savaşın eşiğine gelindiğini belirterek şunları ifade etti:

"HERKES GERİ ÇEKİLSİN! YARIN DEĞİL, HEMEN ŞİMDİ!"

“Gazze'deki herkes bu eşikten geri adım atmalı. Yarın değil, gelecek hafta değil, hemen şimdi geri adım atılmalı. Filistinliler'i ve İsrailliler'i başka bir savaşa girmek için kışkırtmak isteyenler başarılı olmamalı."

Bu arada Gazze Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamalara göre, üç kişi bombalı saldırılarda şehit olurken, dördüncü kişinin ise İsrail sınırındaki gösterilerde vurularak şehit edildiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 55
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hükümetten kınama ile ilgili bir haber varmı? Küçücük İsrail ABD desteği ile İslam dünyasına kafa tutuyor. Bizde ekonomik tedbirler alalım ticareti askıya alallım açıklamadan öte ciddi adımlar atalım. Petrol zengini araplar neredeyse israile teşekkür edecekler abd abilerine şirin gözükmek için uyan islam dünyası uyanın araplar üzerinizdeki ölü toprağını atın artık.
    Cevapla
  • İlginç 5 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldı lanetli israilin helağına
    Cevapla
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun israel
    Cevapla
  • Ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi iki taraf Zalim İsrail vuruyor Filistinli müslüman ölüyor Karşılıklı silahlı iki güç mü var BM denen örgüt tam şeytanca iş yapıyor. Eğer Türkiye , İsraili vurup yerin dibine soksaydı Hemen müdahale ederdi.
    Cevapla
  • Dadaş efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Filistinlilerin geri çekileceği yer kaldırımıki.... Filistini hapishane yapmışlar, birde savaş çıkacak diye feryat ediyorlar. Savaş çıkmış Filistin esir olmuş hala ..... ALLAH hepsinin hesabını soracaktır. İNŞALLAH.
    Cevapla
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardes haklisin lakin savas cikmadi. Filistin Gazze gozlerimizin onunde gaspedilip kardeslerimiz katlediliyor. Bu katillerin kardeslerimizin ulkesine tasinmasini yine bu ulkeler saglamistir. Bizim TURKIYEMIZ neyazikki ozamanlari siyonistlerin kopegi olan chpnin elindeydi. Cok sukur biz yeni yeni kurtuluyoruz sirada Filistin Gazze Myanmar Karabag ves. Var. haydi Bismillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!