Yine teröristlere sahip çıktı!

Kandil'den gelen talimatı HDP'li vekillere ileten Pervin Buldan, PKK'lı teröristlerin cenazelerinde boy göstermeye devam edeceklerini söyledi.

GİRİŞ 21.07.2018 18:28 GÜNCELLEME 22.07.2018 09:42
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

24 Haziran'daki seçimlerde CHP'nin oylarıyla barajı aşıp Meclis'e girmeyi başaran terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP, öteki yüzünü göstermeye başladı.

TERÖRİST TABUTU TAŞIYAN HDP'LİLER

 

 

HDP'li milletvekilleri, Türk askerine karşı alçak saldırılar düzenleyen PKK'lı teröristlerin cenazelerine katılarak tabutlara omuz verirken görüntülendi.

PKK'DAN TALİMAT

HDP'li vekillerin hakkında soruşturma açılmasıyla ilgili, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan açıklama geldi.

Kandil'deki PKK'nın elebaşlarıyla görüşmeler gerçekleştiren Buldan, HDP'li vekillerin terörist cenazelerine katılmaya devam edeceğini söyledi.

"EN BÜYÜK GÖREVİMİZ"

Pervin Buldan, "Arkadaşlarımız taziyelere gittiler. Bu, bizim kültürümüzde olan bir şeydir. Elbetteki yaşamını yitiren insanlarımızın ailelerine taziyeye gitmek bizim en büyük görev ve sorumluluğumuzdur.

Nerede olursak olalım, kim neden dolayı yaşamını yitirmiş olursa olsun biz o ailelerin yanında olmaya devam edeceğiz. O yüzden bütün milletvekili arkadaşlarıma şunu ifade etmek istiyorum, hangi ilden seçildiyseniz orada yaşanan en ufak üzüntüye ve sevince ortak olmak bizlerin en büyük görevi ve sorumluluğudur." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 190
  • Hemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin de vatanına, bayrağına,şehidine,toprak bütünlüğüne ve halkına karşı vazgeçilmez görev ve sorumlulukları vardır. U N U T M A !!!
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Yargıtay başsavcısı bu kadar mı emir alıyorsun. Yoksa bunları kapatıp içeri tıkmak İçin daha ne bekliyorsun
    Cevapla
  • Gara bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu pkk lilar için devlet derhal gereğini yapmali
    Cevapla
  • garabi 5 yıl önce Şikayet Et
    niye kızıyoruz bunlara oy veren leirne pkk sempatzanı oldugunu biliyoruz devlet harekete geçmeli iş işten geçmeden bunlar uyumaz derhal yasalar uyandırılmalı ve cezaları verlmeli evet pkk mecliste chp de hdp de de
    Cevapla
  • vanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm hdp üyeleri ve oy verenleri asılmadan ülkemizden temizlenmez bu pkklılar. birde devlet kurumlarında çalışan hdp=pkk zihniyetli memurlarda işlerinden atılırsa düzelir. bıktık memleketimizde bu teröristler yüzünden yabancı muamelesi görmekten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!