Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; 5 ayrı suçtan hüküm giyip, geçtiğimiz günlerde cezaevinden firar ettiği öğrenilen 22 yaşındaki E. A., bir kokoreççiyi gasp etmeye yeltendikten sonra bir polismemuru ve ait akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Alınan bilgiye göre; Ayvalık'ın eski garaj mevkiinde bir kokoreççiye gidip para ve yarım ekmek kokoreç isteyen bir kişi, kokoreç satıcısının bu talebe olumsuz yanıt vermesi sonucunda belindeki bıçağı çıkararak, kokoreç satıcısını yaralayarak, gasp etmeye çalıştı.

Yaraladığı kokoreç satıcısının sert müdahalesi sonucunda paniğe kapılan E.A adlı şahıs, hemen yolun karşı tarafında bulunan ve Ayvalık Belediyesi'ne ait olan akaryakıt istasyonuna kaçtı.
Ancak o sırada Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait sivil bir ekip, uzaktan takip ettiği harekete geçerek, akaryakıt istasyonundan plakasız motosikletine binmek isteyen E.A'yı etkisiz hale getirmek istedi.

E.A'ya ilk müdahaleyi yapan sivil polisin müdahalesi yeterli olmayınca, polis memuruna akaryakıt istasyonu çalışanları da yardım etti. Atletik yapılı ve oldukça güçlü olduğu gözlenen E.A, yaklaşık 5 dakikalık boğuşmanın ardından kelepçelenerek etkisiz hale getirilebildi.
Geçtiğimiz hafta cezaevinden firar ettiği öğrenilen 5 ayrı suçtan hükümlü E.A. Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından Burhaniye Cezaevi'ne teslim edildi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • realist 22.07.2018 21:18
    cezaevinden izinli çıkıp firar etmiştir çok bilmiş yorumcu kardeş.
  • Can 22.07.2018 18:26
    firar ettigi cezaevi yetkilileri mesleklerin ihrac edilsin.
  • HELAL 22.07.2018 18:03
    Polis dediğin böyle olacak. Kaplan gibi yakalayacak adamı. 1 tane sarhoşa aval aval bakan o iki polis gibi olmayacak. Helal olsun bu polisimize.