AK Parti MYK sonrası '21 gün' açıklaması!

AK Parti MYK sonrası parti sözcüsü Mahir Ünal, basın toplantısı düzenledi. Açıklamalarında CHP'ye sert sözlerle yüklenen Ünal, yerel seçimler ve bedelli askerlikte 21 gün şartına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti MYK sonrası '21 gün' açıklaması!
AK Parti MYK sonrası '21 gün' açıklaması!
GİRİŞ 23.07.2018 17:51 GÜNCELLEME 23.07.2018 17:51
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Mahir Ünal'ın açıklamalarından satır başları; 

Bugün bildiğiniz gibi CHP'nin de MYK sonrası yaptığı bazı açıklamalar var. CHP, 24 Haziran sonrasında tutumunu hiçbir şekilde değiştirmeden dilini, üslubunu değiştirmeden eski alışkanlığı ve eski maalesef siyaseti zehirleyen dilini kullanmaya devam ediyor. Ve maalesef CHP sanırım algı olarak da söylem olarak da hakareti zeka olarak, iftirayı özgürlük olarak, terör seviciliği vatanseverlik zanneden, millet iradesini diktatörlük olarak nitelendiren, devletin anayasal düzenine karşı gelmeyi direnme hakkı olarak nitelendiren, kazanamadığı her seçimi şaibeli, yönetmedikleri her kurumu da gayri meşru gören anlayışına devam ediyor.

 

 

Yine CHP sözcüsünün açıklamalarına baktığımızda, açıklamasının bir yerinde diyor ki ''Dolar OHAL ilan edilmeden önce 2,90'dı, şimdi 4,90. Enflasyon iki katına çıktı.'' Bunun sorumlusu olarak OHAL'i gören, 15 Temmuz'u yok sayan, işgal girişiminden sonra Türkiye'nin kendi güvenliğiyle ilgili, kendi iç güvenliğiyle ilgili aldığı tedbirleri gereksiz gören ve AK Parti karşıtlığı üzerinden adeta terör örgütlerinin destekçisi durumuna gelmiş bir görüntü arz ediyorlar. 

Ve yine OHAL sonrası yapılan hem bölgesel güvenliğe ilişkin, hem Türkiye’nin sınır güvenliğine, FETÖ ile mücadeleye ilişkin yaptığı düzenlemeler konusunda CHP'den zaten biz olumlu yaklaşım beklemiyoruz. İfade ettiği bir çok şeye de cevap verme gereği duymuyoruz. 

''AK PARTİ'NİN GELENEĞİDİR YENİLENME''

Bildiğiniz gibi seçimler öncesinde AK Parti hem kongreleriyle, hem de genel başkan istifaya çağırma hakkını kullanarak hem il başkanlıklarında, hem de belediye başkanlarında bu yenilenmeyi gerçekleştirdi. Şimdi önümüzde büyük kongre var. İl başkanlıkları ya da belediye başkanlıklarıyla ilgili değil daha çok genel merkez MKYK'sına ilişkin. Tabi AK Parti'nin bir geleneğidir yenilenme. Bu bayrak yarışıdır bizim. AK Parti yeni arkadaşlara alan açılacak ve bu yenilenme gerçekleşecektir.

BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI

Evet 21 gün olarak konuşuldu. Şu an bir değişiklik düşünülmüyor. Şu değiştirildi, üst yaş sınırı kaldırıldı. Özellikle yurt dışı için 38 olan yaş sınırı kaldırıldı. Böylece 25 yaş ve üzeri askerlikle ilişkisi olan ve bu yapılacak yeni düzenlemeden istifade etme imkanı olan herkes yararlanacak.

YORUMLAR 46
  • Seyfettin Deveci 5 yıl önce Şikayet Et
    Askerliğin %100 muhaf olunabilecek bir konu olmadığına ve herkesin çok az bir sürede dahi olsa yapmasının gerekliliğine inanıyorum!. Büyük bir çoğunlukta tepki gösteriyor anlamış değilim, kağıta döksek 10'da bir bile etmiyor bu kadarı da olsun.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    sadece doktora değilsağlık personeleine de seyyanen zam istiyoruz. 2014 yılında söz verdiğiniz gibi yıpranma 5 yıla 1 yıl ve geriye dönük istiyoruz.
    Cevapla
  • ali ardıç 5 yıl önce Şikayet Et
    bizler 3600 bekliyoruz sn bakanım hemşerım
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yenilenme şart lakin her yenilenmede ben fazla iyileşme görmüyorum çünkü Azizim Erdoğan dışında bütünü görebilen basiretli siyasetçi sayısı oldukça az özellikle il ilçe teşkilatları,belediye başkanları ve meclis üyeliklerinde bu durum net ortada,
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    21 gun gidince ne olacak arkadas burada bedelli askerlik yapanin suçu yok devlet yillik 300 bin asker aliyor lakin askerlik cagina gelen erkek sayisi yillik 500 bin devlet alim ihtiyacini karsilayamiyorsa bedelli askerlik yapmak zorunda. simdi burada bedelli askerlik yapanlara vatan hainligi damgasi vuruluyor bu millet kendini 15 temmuzda gosterdi ne oldugunu topyekun savas halinde zaten bu milletin alayi askerdir. ne oldu devletin milyarlarca dolar para harcayip egitim yaptirdigi genareler pilot subaylar bu millete 15 temmuzda bomba yagdirmadi mi? demekki neymis mesele yillarca asker olmak degil dogdugu gunden itibaren vatansever olmak ile olurmus.
    Cevapla
  • realist 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel kapak etmişsin helal sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...