Maltepe'de bir şahıs küçük yaştaki bir çocuğu kaçırırken, çevredeki vatandaşlar tarafından linç edildi. Çocuğu kaçıran zanlıyı polisler linçten kurtardı ancak şahıs hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre çocuk kaçırmaya teşebbüs eden G.B. (38) isimli şüpheli, yolda yürüyen küçük yaştaki E.B.'yi kaçırmak istedi. Durumu fark eden çevredeki bazı vatandaşlar ise G.B'yi darp etmeye başladı. Darp eden kişi sayısı artınca devreye polis ekipleri girdi. G.B., polisler tarafından kalabalığın arasından çıkarıldıktan sonra önce hastaneye götürüldü ancak burada şahıs tedavi olmak istemeyince ifadesi alınmak üzere merkeze götürüldü.

POLİS MERKEZİNDE FENALAŞTI

Polis merkezinde işlemlerinin yapıldığı esnada rahatsızlanan şahıs ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan kaçırma şüphelisi G.B. isimli şahısın gasp ve oto hırsızlığı suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

Yorumlar 104 Yorum Var
  • HEREDOT CEVDET 28.07.2018 22:14
    kim demiş türkiye de adalet yok diye.......
  • ozan 28.07.2018 09:59
    Ellerine sağlık
  • O an 28.07.2018 09:51
    Elbette işin bu raddeye gelmesinde başta bu adaletsiz adalet kararları sorumlu yani bir sucun cezasını hakettiği kadar vermeyenler verdirmeyenler
  • O an 28.07.2018 09:48
    Benimsediğini adalet suçunu bile bilmediğin insanı öldürmek yani öyle mi . Millet bu kafayla daha çok vurur başını taşa O an suçlu olduğu iddia edilen kişiyi bir kaç tutar kaçmasın diye sonrada polisi arar poliste suçluluğu kesinlesirse ona gereken cezayı verir acımadan indirim yapmadan vermeli tabi gerekirse suçlunun suçuna göre müebbet verir o adama dünya dar olur zaten o zaman fazlasıyla ama herhangi bir vatandaş gelipte sen suçlusun deyip öldürmez başka bir vatandaşı
  • Adalet 28.07.2018 09:19
    Benimsediğim adalet budur, suçluyu suç üstünde yakaladınmı hemen cezasını vereceksin, o çocuğu kaçırıp kimbilir ne yapacaklardı belki organ mafyası çocuğu canlı canlı kesip organlarını alacaktı. Eyy adaleti sağlayanlar Allah sizden razı olsun.
Daha fazla yorum görüntüle