Senegalli Abdoulaye, Kayseri'ye damat oluyor

Kayseri'de üniversite öğrencisi Ayşegül Kalkan (25), Senegal'den kente gelerek futbolculara tercümanlık yapan Abdoulaye Mballo (26) ile nişanlandı.

Senegalli Abdoulaye, Kayseri'ye damat oluyor
Senegalli Abdoulaye, Kayseri'ye damat oluyor
GİRİŞ 02.08.2018 19:41 GÜNCELLEME 02.08.2018 19:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Ayşegül Kalkan ile Kayseri'de futbolculara tercümanlık yapan Senegalli Abdoulaye Mballo, genç kızın kaybolan kimliği sayesinde tanıştı. Birbirlerine âşık olan Kalkan ve Mballo, 1,5 yıllık birlikteliğin ardından nişanlanmaya karar verdi. Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftin Kayseri'deki nişan törenine, Ayşegül Kalkan'ın yakınları ve Abdoulaye Mballo'nun ülkesinden gelen akrabaları katıldı. Çift ve davetliler, nişan töreninde Ankara havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Abdoulaye Mballo ile tanışmalarını anlatan Ayşegül Kalkan, "Ben kimliğimi kaybettim. Kimliğimi nişanlımın bir arkadaşı bulmuş. Arkadaşı, Erciyes Üniversitesi'nin Afrikalılar whatsapp grubunda paylaşmış. Nişanlım da beni sosyal medya üzerinden bulacağını düşünmüş. Bana mesaj attı, arkadaşı da kimliğimi getirdi. Ben ona teşekkür etmek için çalıştığı yere gittim. Sonra arkadaş olduk ve ardından sevgili olduk, 1,5 yıl sonra da nişanlandık" dedi.

 

 

Çok mutlu olduklarını belirten Kalkan, "Farklılıkları renk olarak görüyoruz. 'Rengârenk bir hayatımız var' diyoruz. Aileler önce şaşırdı, sonra kabullendi. Onun ailesi bana 'pupunye' der, Afrika'da 'minnoş' anlamına geliyormuş. Seneye inşallah düğünümüz olacak. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Abdoulaye Mballo de Ayşegül Kalkan ile çok mutlu olduğunu söyledi.

YORUMLAR 16
  • Ahmed Beran 5 yıl önce Şikayet Et
    Karamel tenli Çocukları olur yarın bunların.
    Cevapla
  • özkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    davul dengi dengine. sonra gittiği yerde anam babam vatanım demede. Bizim ülkemiz başka insanımız başka
    Cevapla
  • izmirli 5 yıl önce Şikayet Et
    kime ne ? Sevmişler ve evlenecekler.
    Cevapla
  • Göktürk 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle olursa yakında memlekette Türk diye birşey kalmayacak. Bu dediğim hem Türk kadını için hemde Türk erkeği için geçerli
    Cevapla
  • mahon 5 yıl önce Şikayet Et
    uzunmuş baya damatta :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor