Ordu'daki felaket sonrası acı haber!

Ordu'nun İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, sel sularına kapılıp kaybolan Kayı Bayram Sekmen'in cansız bedenine ulaşıldı.

GİRİŞ 09.08.2018 19:14 GÜNCELLEME 10.08.2018 11:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ordu'da yoğun yağış sonrası meydana gelen selin ardından 150-200 metre civarında bir heyelan da meydana geldi. Heyelan ve sel suları arasında kalan bir vatandaş yaşamını yitirdi. 

Canlı yayına bağlanan İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, 56 yaşındaki Bayram Sekmen'in yaşamını yitirdiğini ve cansız bedenine ulaşıldı.

 

 

 

Söğüt ayrıca, bütün mahallelerde sel sularının yoğun şekilde bulunduğunu ve sabaha kadar iş makineleri ile çalışacaklarını aktardı. 

İKİZCE'DE EVLER TAHLİYE EDİLDİ

Ordu'da sel dolayısıyla büyük çaplı hasarın oluştuğu İkizce ilçesine bağlı Seymenli Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar tedbir amacıyla evlerden tahliye ediliyor. Belediye Başkanı Söğüt. vatandaşların tehlikeli bölgelerden uzaklaşması için cami hoparlöründen sürekli anonslar yapıldı.

Jandarma ekipleri, ilçeye yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki Seymenli Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, yağış dolayısıyla ortaya çıkabilecek olumsuzluklara karşı tedbir amacıyla evlerinden tahliye edildi.

YORUMLAR 11
  • dursun 5 yıl önce Şikayet Et
    bence o köprülerle ilgili kafayı değiştirmek şart. düz köprüler yıkılırken kemerli eski köprüler ayaktaysa anlayış hatalı. sular bölünerek dağıtılması ve yüksek kemer sayesinde yığılma ve takılmaların önlenmesi çözüm yoludur. şimdilerde yapılan hatta bazıları dereye iner gibi sanki ters kemere benzer köprüler herzaman risktir
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yağmur kanalları, yapılarak su denize tahliye edilmeli.
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    orduda çay yetişmez
    Cevapla
  • Only 5 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz tarafında ağaçları kesip, çay tarlaları yapıyorlar. Ormanlık ve ağaçlık alanlar yok oldukça böyle şiddetli yağmur yağışlarında da sel ve heyelan meydana geliyor.
    Cevapla
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Orduda yılın her ayı yağmur yağıyor, toprak suya doymuş vaziyette, metrekareye düşen yağmur miktarı 70 kilogram olurken sorun olmuyor ancak son dönemde metrekareye düşen yağış miktarı 111 kilogram olunca sel ve heyelan olması kaçınılmaz oluyor, ayrıca orduda ormanlık alanlar fındık ekilmek suretiyle tahrip edildiği doğrudur. fındık ağacının kökünün toprak tutma oranı ile çam ağacının ya da diğer ağaçlar ile aynı değildir. burada vatandaşlarında yanlışı var
    Cevapla
  • iba 5 yıl önce Şikayet Et
    rize tam dediğin gibi
    Cevapla
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ordu şehrinin çay la alakası yok yanliz
    Cevapla
  • zmc 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor