Binali Yıldırım'dan anlamlı ziyaret!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin önceden yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya (25) ve 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

GİRİŞ 12.08.2018 16:32 GÜNCELLEME 12.08.2018 17:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eski Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın vefat eden annesinin cenaze törenine katılmak üzere Sivas'a gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım, daha sonra helikopterle Sivas'ın Şarkışla ilçesine geçti.

TBMM Başkanı Yıldırım eşi Semiha Yıldırım ile birlikte 31 Temmuz günü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerin önceden yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ve 10 aylık bebeği Bedirhan Mustafa'nın Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki ailesine taziye ziyaretine bulundu. Şehidin eşi Astsubay Çavuş Serkan Karakaya ve şehidin annesi Suudiye Demir'e başsağlığı dileklerini ileten Yıldırım, aileyle bir süre sohbet etti. 

 

 

Yıldırım'a ziyaretinde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de eşlik etti. Yıldırım ziyaretin ardından bakanlarla birlikte daha sonra helikopterle Gürün ilçesine hareket etti.

YORUMLAR 5
  • Abbas 5 yıl önce Şikayet Et
    Binali abi bir başkadır aklıselim, fenadamı, iyi bir siyasetçi.. Cenab-ı Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Vatandaş görüşü 5 yıl önce Şikayet Et
    Binalı Yıldırım iyi bir siyasetçi ve iyi bir hizmet adamı, Reis gerçek yoldaşı, Rabbim böyle memleket sevdalısı yerli ve milli siyasetçilerin sayısını arttırsın
    Cevapla
  • eyerce 5 yıl önce Şikayet Et
    aminnnn
    Cevapla
  • bir dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin Amin Amin
    Cevapla
  • amin amin amin 5 yıl önce Şikayet Et
    amin amin amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam