İsmet Yılmaz'ın acı günü

İstanbul'da dün kaldırıldığı hastanede vefat eden AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın annesi Turunç Yılmaz'ın cenazesi, Sivas'ın Gürün ilçesinde defnedildi.

İsmet Yılmaz'ın acı günü
İsmet Yılmaz'ın acı günü
GİRİŞ 12.08.2018 19:44 GÜNCELLEME 12.08.2018 19:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul'da dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede 85 yaşında yaşamını yitiren TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve eski Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın annesi Turunç Yılmaz'ın cenazesi, memleketi Gürün'e getirildi. 

Anne Yılmaz için Gürün Ulu Cami'de tören düzenlendi. İkindi vakti kılınan namazın ardından Turunç'un cenazesi, Pınarönü Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

 

 

Yılmaz, defin töreninin ardından taziyeleri kabul etti. 

Cenaze törenine, Yılmaz ve aile yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, milletvekilleri, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sivas Valisi Davut Gül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bazı illerin valileri ve belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

YORUMLAR 10
  • tek gerçek Allah 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağolsun sayin bakanim
    Cevapla
  • Zaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımız başınız sağolsun mekanı cennet olsun sizlerede allahü tealadan sabırlar dilerim saygılarımla
    Cevapla
  • Yılmaz Tan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin...
    Cevapla
  • TR- SAKARYA 5 yıl önce Şikayet Et
    İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Anlamı ve Meali.. İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un AYET- İ KERİME.. bu Ayet’in anlamını açıklamak daha doğru olur. “İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un” .. Türkçe Meali: “Şüphesiz Biz ALLAH’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.” Anlamını taşımaktadır.Bu Ayet genelde bir ölüm haberi alındıktan sonra söylenir. Yani ölen kişinin ardından söylenebilecek sözlerden birtanesidir.Bu Ayet Bakara Suresi 156. Ayetinde geçmektedir.Ayetin Tamamı ise: “onlar ki; kendilerine bir musibet isabet ettiği zaman; ” biz muhakkak ki ALLAH içiniz (ALLAH için yaratıldık) ve muhakkak O’na döneceğiz” derler.”dir.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı