Ekonomik güvenliği tehdit edenlere soruşturma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Ekonomik güvenliği tehdit edenlere soruşturma
Ekonomik güvenliği tehdit edenlere soruşturma
GİRİŞ 13.08.2018 10:07 GÜNCELLEME 13.08.2018 11:25
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Türkiye'ye yönelik olarak sosyal barışı, iç huzuru, ekonomik güvenliği hedef alan ekonomik saldırılarla ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki güçler tarafından gerçekleştirilen Türkiye Cumhuriyeti'nin sosyal barışını, iç huzurunu birliğini ve ekonomik güvenliğini hedef alan ekonomik saldırılar kapsamında, bu amaca hizmet eder mahiyette her türlü yönlendirici haber yazılı ve görsel yayın operasyonel amaçlı sosyal medya hesapları ile birlikte ekonomik güvenliği tehdit içeren eylemlerde bulunan kişi ya da kişiler hakkında Türk Ceza Kanunu, Bankacılık Kanunu, SPK Mevzuatı ve ilgili kanun maddeleri uyarınca soruşturma başlatılmıştır" denildi.

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI DA HAREKETE GEÇTİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, "ekonomik güvenliği tehdit eden eylemlerde bulunan kişi ve sosyal medya hesapları" ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 54
  • E. Yalcin 5 yıl önce Şikayet Et
    Haber7 araciligi ile yasanmis bir olayi aktarmak istiyorum. Hatay'da kuyumcular Tl karsiligi altin bozmuyor 205 liradan aliriz ve suanda para yok diyorlar. Ilgili yerlere duyurulur bunu yapan kisilere en sert sekilde ceza verilmeli !
    Cevapla
  • Türk Kızı 5 yıl önce Şikayet Et
    İsrail hizmetçisi haydut ABD devleti!! Size sesleniyoruz bizi haram yollardan topladığın dolarlarla terbiye edmezsiz, biz sedece Rabbimizin önünde eğiliriz ve mazlumlara kucak açarız...Yaptığınız katliyamlar yetmedimi?
    Cevapla
  • Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin ekmeğini yiyen, suyunu içen, sonra da ilk fırsatta çıkarları uğruna ülkesini satan hainlerle işimiz olmaz. Hepsi bedelini ödemeli, yanlarına kalmamalı.
    Cevapla
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    yalan yanlış haber yapan abd sevici kanallar cezasız kalmamalı
    Cevapla
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hainlik sadece topla tüfekle olmuyor vatanını önceliğini düşünmeden yapılan her eylem hainliktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki