Meteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı!

Meteoroloji bugün İstanbul'un Anadolu Yakası ve Boğaz çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı.

Meteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı!
Meteoroloji'den İstanbul için önemli uyarı!
GİRİŞ 17.08.2018 07:54 GÜNCELLEME 17.08.2018 11:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Meteoroloji, saat 07.00 ila 09.30 saatleri arasında Anadolu yakasında kuvvetli sağanak yağışlar görüleceğini duyurdu. Duyuruda vatandaşlar ani sel, su baskını ile yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıldı.

İstanbul için önemli uyarı

 

 

Meteoroloj Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yer alan uyarıda "Yapılan son meteorolojik değerlendirmeler ve radar verilerine göre; İstanbul'un Anadolu yakasında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadeleri kullanıldı.

Vatandaşlar hazırlıksız yakalandı

İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Sağanak yağış, İstanbul'un çeşitli noktalarında etkisini sürdürürken, yağış sabah trafiğini olumsuz etkilendi.

YORUMLAR 2
  • BİZ 5 yıl önce Şikayet Et
    tamda gök gurlerken bu habeti okudum Hayırlı rahmetler olsun insallah.
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Hic bir yerde yagmur uyarısı yoktu bu nerden cıktı son dakika yagmur tahminimi olur onu bende söylerim sabah 7 den beri yağıyor zaten.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele zirvesi