Müftülük çalışanı dehşet saçtı! 5 ölü...

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda pisikolojik sorunları olan müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu son gelen bilgiye göre ölü sayısı 5'e yükseldi.

GİRİŞ 17.08.2018 15:50 GÜNCELLEME 17.08.2018 19:17
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Kaymakamlık binasında imamların aylık olağan toplantısının sürdüğü sırada toplantı salonuna dalan Müftülük personeli Fatih A., elindeki tabancayla dehşet saçtı.

İZİN TARTIŞMASI SONRASI DEHŞET SAÇTI

Gelen ilk bilgilere göre müftülüğe yeni alınan hizmetli Fatih A.'nın izin talebi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası toplantı salonuna dalan Fatih A. 6 kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına ateş etti. Hastaneye kaldırılan Fatih A.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN 2 KİŞİ DAHA VAR

Yaşanan olayda İlçe Müftü Vekili/Vaiz E.K. ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni R.K. olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın akabinde aralarında intihar etmek isteyen F.A. da olmak üzere yaralanan beş kişi tedavileri için Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Müezzin Kayyım M.K. ve İmam H.Y.G. isimli personeller ile olayın faili F.A. kaldırıldıkları hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayda toplam 5 kişi hayatını kaybetmiş olup, hayati tehlikesi bulunan 2 kişinin ise tedavileri devam ediyor. 

 

VALİ: PİSKOLOJİK SORUNLARI VARDI

Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, olayın Tercan ilçesinde kaymakamlık binasındaki toplantı salonunda müftülüğün her ay yaptığı toplantı sırasında yaşandığını söyledi. Baştürk, "Toplantı sırasında müftülük personeli olan ve psikolojik sorunları bulunan bir zanlının toplantı salonuna girip ateş açması sonucu 2 kişi öldü, yaralılar da var." dedi.



 

 

YORUMLAR 117
  • Osman Dörtdivanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kamuya binlerce hasta var... devlet buna bir çözüm bulmalı... rapor veren doktorlar sorgulanmalı...
    Cevapla
  • Yerelli 5 yıl önce Şikayet Et
    Müftülük gibi bir kurumda, bu kadar basit bir konuyu çözmek yolu varken işi, bu noktaya taşımak, ipe un sermektir. Kapasite, anlayış ve iletişim kopukluğu sonucu yapılan haksızlıklar vs. bu olayı doğurmuştur.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik sorunu olan silahı nereden buluyor. Oraya nasıl giriyor
    Cevapla
  • kbtt 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle psikolojik rahatsızlığı olanlar işe değil hastaneye girmeli.
    Cevapla
  • mkc 5 yıl önce Şikayet Et
    imam nickli arkadaş tebrik ederim tespitin çok doğru izin tartışmasından çıkmış saldırı. nerden mi biliyorum el insaf zaten haberde yazıyor. ya Allah aşkına okuyun anlayın öyle yorum yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi