İmam 105 bin lirayı kaptırdı

Bursa'nın İznik ilçesi kırsal Müşküle Mahallesi'nde 22 yıllık cami imamı Ali Y. (53), telefon dolandırıcılarına 105 bin lirasını kaptırdı.

İmam 105 bin lirayı kaptırdı
İmam 105 bin lirayı kaptırdı
GİRİŞ 01.09.2018 17:25 GÜNCELLEME 01.09.2018 17:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İznik'e bağlı kırsal Müşküle Mahallesi'nde cami İmamı Ali Y.'yi telefonla arayan kimliği belirsiz kişiler, kendisine, ertesi gün Bursa'da imamların katılacağı bir toplantı olduğunu, mutlaka katılması gerektiği söyledi. Ali Y., dün sabah otomobiline binerek toplantıya katılmak için yola çıktı. Ali Y.'yi yola çıktıktan bir süre sonra tekrar arayan dolandırıcılar, bu kez de banka hesap bilgilerinin terör örgütleri tarafından ele geçirildiğini, bu nedenle bankadaki parasını hemen çekmesini, verecekleri hesaba yatırması gerektiğini söyledi. Dolandırıcılar Ali Y.'yi İnegöl ilçesine yönlendirdi, telefonu kapatmamasını istedi.

Dolandırıcıların dediklerini yapan Ali Y., hesabının bulunduğu bankanın İnegöl şubesine gelerek hesabındaki 105 bin lirayı çekti ve verilen hesaba parayı yatırdı. Olayın ardından dolandırıldığını anlayan Ali Y., jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Jandarma, soruşturma başlattı.

YORUMLAR 44
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu vallahi iyiki cehennem var, Allah'ım günahlarımızı mağfiret etsin, o azap dolu yere girmekten korusun. Çok masum insanın canını yakıyorlar, kısas olmadığı için sabretmek durumundayız. O hesap günü de olmasa yüreğimiz soğumaz. Bunca zulümlere adaletsizliklere ve haksızlıklara nasıl sabrederdik olmasa mahşer günü.
    Cevapla
  • Sıkıntı 5 yıl önce Şikayet Et
    İmam çarpılırsa cemaati düşünemiyorum.
    Cevapla
  • Bilinmeyen 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın basireti tıkandı mı herşey olur. Ben yapmam başıma gelmez demeyin gafil veya bungun zamanınıza denk geldi mi herşey olur.
    Cevapla
  • eci 5 yıl önce Şikayet Et
    kimi bankalara atarlanmış kimi hocaya..kardeş büyük konuşma!!!! bu yıllardır gelen bi dolandırma..adamlar nası bi tezgah yapıyor nasıl bi sistemle bu parayı istiyor kafam basmıyor..başına gelirse görürsün
    Cevapla
  • kâmil 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar senin banka adını ve hesap numaranı ve oradaki para miktarına kadar biliyorlar kardeş. Bu bilgileri nereden ve kimden alıyorlar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi