Çanakkale'de feribot yoğunluğu

Çanakkale’de, yaz tatilini Ege Denizi sahillerinde geçiren tatilciler, dönüş yolunda Çanakkale feribot iskelesinde yaklaşık 5 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

GİRİŞ 01.09.2018 23:19 GÜNCELLEME 02.09.2018 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ege Denizi sahillerinde tatilini geçiren vatandaşlar, 17 Eylül 2018 tarihinde başlayacak eğitim öğretim yılı için dönüşe geçti.

Çanakkale'den Eceabat ilçesine ve Kilitbahir köyüne feribot ile geçiş yapmak isteyen tatilciler, yoğunluk oluşturdu. 

 

 

Çanakkale’de feribot iskelesinde yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu meydana geldi. Zaman zaman vatandaşlar, kuyrukta bir saatten fazla bekledi. 

Oluşan yoğunluk nedeniyle Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir hatlarında seferler doldur boşalt sistemiyle çalışıyor. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • hep burda. 5 yıl önce Şikayet Et
    köprü pahalıysa Körfez yolu var hemde bedava. buyur ordan git kardeş köprü tercihtir zorunlu değil. lakin bekledik mahvolduk bunaldık demeyeceksin.
    Cevapla
  • eyvallah 5 yıl önce Şikayet Et
    feribot ücreti para değil mi. Nisan ayında Gelibolu’ya bir turla gittik 20 lira ucuz diye özel şirketin feribotunana binmeye kalktı şöför kuyruk 3 km biz hamurdanınca Lapseki’ye yöneldi 2. feribota binip karşıya geçtik. yola çıkınca hız yaparız çabuk gidelim diye ama 20-30 lira için saatlerce kuyruk bekler bide isyan ederiz bu ne tezat .
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    özel arabasıyla tatile gider, tatil yerinde harcadığı paranın hesabını bilmez ama köprüye gelince 30 40 lira vermemek için iki saat beklemeyi 45 dakika yolculuğu göze alır acayip milletiz.
    Cevapla
  • zaza 5 yıl önce Şikayet Et
    köprüyü o kadar pağalı yaparsanız böyle olur milletin çilesi devam eder
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat