Türkiye bu olayı konuşmuştu! Kritik karar

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Sarıyer’den Atatürk Havalimanı'na gitmek için Uber aracıyla seyahat eden Birgül E.’nin şoför tarafından kolundan fırlatılarak tekmelenerek darp edilmesi iddiasıyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı.

GİRİŞ 10.09.2018 09:42 GÜNCELLEME 10.09.2018 11:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şüpheli Uber şoförü Mikail Ü. hakkında ‘Yaralama’, ‘Tehdit’ ve ‘Hakaret’ suçları kapsamında dava açıldı.

Geçtiğimiz aylarda Uber aracıyla seyahat eden Birgül E.'nin Basın Express yolunda şoför tarafından darp edilip araçtan atılması olayı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma tamamlandı. Şüpheli şoför hakkında iddianame düzenlendi.

 

 

220 LİRAYA İTİRAZ ETTİ

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede olay şöyle anlatıldı: Birgül E., kızı ile birlikte Sarıyer'den Atatürk Havalimanı'na girmek için Uber uygulamasından araç çağırdı. Şüpheli Uber şoförü Mikail Ü., Birgül E ve kızını Sarıyer'den aldı ve Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktılar. Bir süre sonra müşteki Birgül E. araç uygulama ekranında ücretin 220 lira olduğunu gördü. Kendisinin uygulamadan 100 lira olarak aracı çağırdığını beyan ederek duruma itiraz etti.

KEMİKLERİ KIRILDI

Birgül E.'nin alınan adli tıp raporunda, basit tıbbi müdahale ile giderilemeyecek, vücudunda kemik kırığına neden olacak şekilde yaralandığı tespit edildi.

3 SUÇTAN DAVA

Sabah Gazetesi'nden Nazif Karaman'ın haberine göre; Şüpheli Uber şoförü Mikail Ü. hakkında 'Kasten yaralama', 'tehdit' ve 'hakaret' suçları kapsamında hapis cezası istendi. Şüpheli ilerleyen günlerde Küçükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR 2
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Olayin videosunu izledim. Kadin provokator gibiydi.
    Cevapla
  • Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ubere binmeyeydin. Hem sistem 220 demiş ne itirazı bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması