Günlerdir aranıyordu! Melis'ten haber geldi

Çorum’da ailesiyle çıktığı alışveriş sonrası aniden ortadan kaybolan Melisa Ü. (11), polis ekiplerince oluşturulan özel ekip tarafından Ankara’da bulunup ailesine teslim edildi.

Günlerdir aranıyordu! Melis'ten haber geldi
Günlerdir aranıyordu! Melis'ten haber geldi
GİRİŞ 10.09.2018 11:55 GÜNCELLEME 10.09.2018 11:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kentte, 3 gün önce alışveriş sırasında aniden kaybolan Melisa Ü. için ailesi polise başvurdu, çocuklarının bulunması için yardım istedi. Ailenin başvurusu üzerine harekete geçen polis ekipleri özel ekip oluşturdu, ailenin alış verişte bulunduğu alanlar başta olmak üzere çevrede birçok MOBESE ile iş yerlerine ait güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde sonuç alamayan özel ekip, kayıp kızın sosyal medya hesabını da inceledi. Ekipler, sosyal medyada yaptıkları incelemede kayıp kızın kent dışına çıktığını tespit etti, aramalarını bu yönde yoğunlaştırdı.


Kaybolan Melisa’nın sosyal medyadaki F.Y. isimli kız arkadaşıyla buluşabileceğini ön gören özel ekip, bunun üzerine Ankara’ya gitti. F.Y.’nin adresine giden ve burada kayıp kızı bulamayan özel ekip, ev çevresinde de aramalarını sürdürdü. Yapılan aramalarda kayıp kız, Yenimahalle’de bir parkta tek başına otururken bulundu. Ekipler, parkta buldukları çocuğu Çoruma getirip yapılan işlemler sonrası ailesine teslim etti. Melisa Ü.’nün tanımadığı bir kişinin aracıyla gittiği Ankara’da arkadaşlarına süpriz yapmak istediği öğrenildi. Küçük kızın ailesi, polis yetkililerine gösterdikleri özveri için de teşekkür etti.

YORUMLAR 10
  • Hayel 5 yıl önce Şikayet Et
    Bencede sacma
    Cevapla
  • Akıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medya ymış bu sosyal medya sosyal değildir asosyaldır sosyallığı yok ediyor ve yalnızlaştırıyor aile içinde bir bomba gibi patlıyor aile efratları dağıtıyor 11 yaşında bir çocuğun elinde pimi çekilen bir bomba sonrası bu işte Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
  • Molla 5 yıl önce Şikayet Et
    Meşru dayak yasası çıksın gerekli hallerde ebeveynler buna başvurmak zorunda kalıyor
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Evlere İnternet ve akıllı telefon sokmamak gerek
    Cevapla
  • Eyyubi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana pek normal gelmedi bu senaryo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!