Bağ evinde basılmışlardı! Böyle savundular...

Kayseri’de FETÖ davalarında yargılanan ve tahliye olduktan sonra bir bağ evinde toplantı halinde tekrar basılan 10 kişiden 8’i tutuklandı. Zanlılar ifadesinde, “Nevşehir Cezaevi’nde C12 koğuşunda kalıyorduk. O günleri konuşmak, muhabbet etmek için bir araya gelmiştik’ diyerek kendilerini savundu.

GİRİŞ 11.09.2018 09:55 GÜNCELLEME 11.09.2018 10:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nün terör ve istihbarat birimleri FETÖ bağlantılı bir grubun Kazımkarabekir mahallesindeki bir evde toplantı yaptıkları istihbaratı üzerine eve baskın yapmış ve 10 kişi yakalanmıştı.

Soruşturma neticesinde, yakalanan kişilerin daha önce FETÖ'den yargılanan kişiler olduğu, 2 ay ile 10 ay arasında değişen sürelerde tutuklu olarak yargılandıkları, bazılarının ceza aldıkları ve dosyalarının istinaf sürecinde olduğu belirlenmişti.

FLASH BELLEKTEN ÇIKTI

Gözaltına alınan zanlılardan birinde bir flash bellek bulundu. İncelenen flash bellekten FETÖ elebaşı Gülen'in vaaz kayıtları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren bazı metinler bulundu.

''CEZAEVİ MUHABBETİ İÇİN BULUŞTUK''

Zanlılar ise ifadelerinde ‘örgütsel buluşma' yaptıkları suçlamasını kabul etmedi. Bazı zanlılar ifadelerinde "Nevşehir Cezaevi'nde C12 koğuşunda kalıyorduk. O günleri konuşmak, muhabbet etmek için bir araya gelmiştik' diyerek kendilerini savunmaya çalıştı. Zanlılardan sadece 5'inin aynı koğuşta kaldığı belirlendi.

Devam eden süreçte 2 kişiyi daha gözaltına alan polis 12 zanlıyı adliyeye sevl etti. 8 kişi tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı...

 

 

YORUMLAR 11
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdi cezaevinde muhabbet edersiniz neden acele ettiniz.akılsız köpeği yok gocatırmış hocanız villada keyfi yerinde gerçi hoca değil hoca ayağına yatıyor hiçbir akıllı başlı müslüman ve hoca asla kimseye kin-adavet-garaz-düşmanlık yapın demez kardeşi kardeşe düşürmez ülkeye hainlik yaptırmaz müsade etmez yaptırıyorsa o hoca değil haindir.
    Cevapla
  • Ay ve Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar öyle kandırılmışlarki Cennet elden gidiyor diyorlar. peki kim verdi cenneti FETÖ o zaman geri alırsa mazallah olmaz Ne yapmalı hainliğe devam etmeli. Yatın ulan kodesde size acımak yok. Ha cennetin tapusunuda gösterseler iyi olacak acaba tapu bir dolarmı
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    kanı ve sütü bozuk fetullah ve hala bu hain teröristin peşinden gitmeye devam edenler.!!
    Cevapla
  • Gerçek 5 yıl önce Şikayet Et
    idaaaaaaaaaaaaaaaam
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Akıllanmaz iflah olmaz şahsiyetler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular