Başkan bu raporu bekliyor! 84 bin kişiyle yapıldı

CHP'de parti içi kavgalar devam ederken AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ediyor. AK Parti'de Altı ayda 84 binden fazla kişiye ulaşılarak yapılan ''Şehrim 2023'' Projesi, hem başkan adayı hem de önemli projeler için referans olacak.

Başkan bu raporu bekliyor! 84 bin kişiyle yapıldı
Başkan bu raporu bekliyor! 84 bin kişiyle yapıldı
GİRİŞ 11.09.2018 12:17 GÜNCELLEME 11.09.2018 12:18
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlere hazırlanan AK Parti, aday belirleme sürecinde bir taraftan illerde anket ve mülakatlar gerçekleştirirken; bir yandan da ev ev, sokak sokak gezerek halkın beklenti ve taleplerini öğreniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından mart ayında başlatılan ve 30 büyükşehrin röntgenini çeken “Şehrim 2023” projesi ile 6 ayda 84 binden fazla kişiye ulaşıldı. Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan tarafından yürütülen proje kapsamında otobüsle meydanları, sokakları ve caddeleri gezerek halkın beklenti, talep ve teklifleri dinlenirken; Mart 2019’daki yerel seçimler için de önemli bir veri tabanı olacak.  

ŞEHİRLER TARANDI

“Şehrim 2023” projesi ile şehirlerin kapsamlı bir taraması yapıldı. Şehirlerin ihtiyaçları, halkın beklentileri belirlendi. Sadece AK Parti belediyeleri değil, AK Partili olmayan belediyelerle ilgili de çalışmalar yapıldı. Şehre uzmanlar gönderilirken; şehir plancısı, çevre mühendisi, kentsel tasarımcı ve mimarlardan oluşan ekiplerle analizler gerçekleştirilerek şehirler tek tek masaya yatırıldı. 

 

 

BAŞKAN'A SUNULACAK

Projeyi tamamlayan başkanlık, raporların hazırlanmasının ardından sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacak. Çıkan sonuca göre şehirlerin ihtiyacına yönelik projeler belirlenecek; aday belirlenme sürecinde de bu proje dikkate alınacak. Özellikle aday olacak mevcut belediye başkanlarının önümüzdeki dönemde de devam edip etmemesi noktasında yaptıkları çalışmalar üzerinden değerlendirmeler yapılacak.

Hem diğer başkanlıkların hazırladığı anket çalışmaları ve saha araştırmaları hem de ''Şehrim 2023'' projesi sonucunda AK Parti, belediye başkan adaylarını belirleyecek. Proje, yerel seçim kampanyalarının belirlenmesinde kaynak oluştururken; yeni belediye başkanının şehre dair vizyonunu da ortaya koyacak. 

Türkiye-Yeni Şafak

YORUMLAR 69
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün şehirlerde otopark sorunu-var
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
  • Uzman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir şehrin sorunun ne oldugunu secılecek başkan çalışmadan seçmenlerinin karşısına çıkıyorsa, seçim bölgesini tanımıyorsa, bir projesi yoksa ANKET yapmak insanları kandırmaktan ibarettir. Ben son dönemde edilen sözden ziyade yapılan işe bakıyorum. Son dönemde çok konuşuluyor ancak az çalışılıyor.
    Cevapla
  • cuma solak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu bizim EYT Sorununu da çözülmelidir. Rapora bunuda yaz. Bütün umudumuz EYT de. Yoksa.biteriz biz valla
    Cevapla
  • Tayat 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis Suriyelileri alma artık zarar verecekler bıktık ya
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bu ülkenin emekçisiyim işçiyim yani babayım okulum bakkalım esnafım sokagım caddeyim ilçeyim şehirim bana sormadı kimse ne almaya gitsem üç kağıtçılar dolar yükseldi diyor kazıklıyor bize sorun beyler başkana biz anlatalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…