Kaymakamın gözyaşları

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Kaymakamı Levent Kılıç, Manisa Salihli ilçesi kaymakamlığına atanmasıyla düzenlenen veda töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaymakamın gözyaşları
Kaymakamın gözyaşları
GİRİŞ 14.09.2018 16:30 GÜNCELLEME 14.09.2018 16:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle Manisa'nın Salihli ilçesi kaymakamlığına atanan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı ilçeye veda etti. Kaymakam Kılıç'ı veda ziyaretinde yalnız bırakmayan vatandaşlar Hükümet Konağı önünde topladı. Gelen kalabalık vatandaşlarla tek tek vedalaşan Kaymakam Kılıç, koruma polisi Fuat Uçar ile şehit babası Yaşar Gül'ün kendisine sarılarak ağlamasıyla gözyaşlarına hakim olamadı.

Kılıç, "Görev yaptığım 4 yıl boyunca burada güzel günlerimiz oldu. Bu süreçte ben herkese çok teşekkür ediyorum. Kararnamenin açıklanmasıyla bir çok vatandaşımız beni arayarak, 'sen bizim ağabeyimiz, arkadaşımız oldun' sözleri beni çok duygulandırdı. Herkes hakkını helal etsin. Salihli'de bir eviniz olduğunu unutmayın" diyerek ağladı.

 

 

Kaymakam Kılıç, daha sonra kendisine ait özel otomobile binerek Çorlu'dan ayrıldı.

YORUMLAR 9
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın kaymakamım ne mutlu sanaki arkandan koruma polisinden şehit yakınına ve esnafından vatandaşlara kadar muhabbetten yaş döken gözler bırakmışsın....!!!!!
    Cevapla
  • bay e 5 yıl önce Şikayet Et
    43 yasindayim birkez bile bir kaymakamla karsilasmadim nerdedir yerini bile bilmem.Turkiyenin ilçe sayisinca bunlardan olması başlıbaşına devasa bir yük bence
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    Çorlu istanbula çok yakın istanbuldan uzaklaşacağı için ağlıyordur sayın abim vatanın her yeri istanbul ağlama bence sevin çünkü yeni insanlar tanıyacaksın farklı kültürler göreceksin.
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan evladı, kaliteli adam, helal olsun
    Cevapla
  • Hakan Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çorlu birçok ilden büyük bir ilçedir yani bu atama sanki ödül değilde cezalandırma gibi olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...