MİT’te operasyon! Hepsi aktif görevdeydi...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevli askerlere yönelik yürütülen FETÖ soruşturmasında aktif görevde olan 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildiğini açıkladı.

GİRİŞ 18.09.2018 10:41 GÜNCELLEME 18.09.2018 12:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Milli İstihbarat Başkanlığı (MİT) Sinyal İstihbarat Dairesi bünyesinde görevlendirilen askerlerden önceki tarihlerde yapılan operasyonlarda etkin pişmanlık hükümlerinden yararlananların ifade ve teşhisleri ile FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 15 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.



Gözaltına alınan şüphelilerin hepsinin aktif görevde olduğu öğrenilirken gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Ankara ve 6 ilde devam ediyor.

 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 12
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece askerde değil, diğer kurumlarda da varlıklarını sürdürüyorlar, meb de bitmiş değiller, hala fetöcü şahıslarla iş yapan okullar var, bunlar denetlenmeli.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ yeni yeni çıkarıyor devlet. Ne belaymis bunlar arkadaş
    Cevapla
  • Secret 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç değilse kriptolara idam cezası gelsin
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonlar böyle devam ederse, inşallah hem fetö, hem pkk yakında bitecek. Ondan sonra Avrupada kilere sıra gelecek. MİT maşallah kargo şirketi gibi.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Hani idam gelecekti devleti kanser gibi saran bu mikrobu kurutmalı yoksa hapisanedeki normal mahkum larıda bozup çoğalıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!