ABD'li papaza iki ziyaretçi!

İzmir'de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla tutuklanan ve tutukluluğu ev hapsine çevrilen ABD uyruklu rahip Andrew Craig Brunson'ı, İstanbul Başkonsolosluğu'ndan gelen bir din adamı ile avukat ziyaret etti.

ABD'li papaza iki ziyaretçi!
ABD'li papaza iki ziyaretçi!
GİRİŞ 19.09.2018 01:08 GÜNCELLEME 19.09.2018 01:10
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

'Terör örgütleri FETÖ/PDY ve PKK adına suç işlemek, devletin güvenliği bakımından niteliği itibarıyla gizli kalması gereken bilgileri siyasal ve askeri casusluk amacıyla temin etmek' suçlarından 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanırken, sağlık sorunları dikkate alınarak verilen ev hapsi kararıyla cezaevinden tahliye edilen ABD'li rahip Andrew Craig Brunson'ı bugün iki kişi ziyaret etti.

DİN ADAMI İLE AVUKAT ZİYARET ETTİ

 

 

Biri din adamı kıyafetli, diğeri takım elbiseli iki kişi, sokakta önlem alan polislerle görüştükten sonra rahip Brunson'ın evine girdi.

Brunson'ın evinde yaklaşık bir saat süren görüşme sonrasında, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndan geldiği öğrenilen din adamı ile avukat, dışarı çıktı.

Brunson'la yaptıkları görüşme hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan ziyaretçiler, açıklama yapmadan 34 plakalı siyah plakalı ciple ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd özel kuvvetlerinin adamları. Şiddetle uzak durun virüs tehlikesi var!
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    CIA ajanı kalleş bu amerikalılar güvenmeyin.. o papazıda biran önce asın... onlarda idam var bizde niye olmasin... hainler idam edilir... nekadar hain varsa asin gitsin...bir cephede savas ciksa ilk amerikalıyı indirim yere..
    Cevapla
  • Fatih1071 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence ziyarete gelen papazda ajan
    Cevapla
  • Kalem 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd derin devletinin mensubu. Ne din adami
    Cevapla
  • Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    He tipe bak :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak