ABD'den Brunson açıklaması!

İzmir’de terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla tutukluluğu ev hapsine çevrilen rahip Brunson’a din adamı ile avukatın dün yaptığı ziyaretle ilgili büyükelçilikten açıklama yapıldı. ABD Büyükelçiliği Sözcüsü, din adamı ile avukatın konsolosluk çalışanı olmadığını ifade etti.

ABD'den Brunson açıklaması!
ABD'den Brunson açıklaması!
GİRİŞ 19.09.2018 16:53 GÜNCELLEME 19.09.2018 17:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İzmir’de terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutukluluğu sağlık sorunları gerekçe gösterilerek geçen 25 Temmuz’da ev hapsine çevrilen ABD uyruklu rahip Andrew Craig Brunson’u dün (salı) dini kıyafetli bir kişi ile takım elbiseli iki kişi, ziyaret etmişti. Brunson’un evinde yaklaşık bir saat kalan din adamı ile avukatın, ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’ndan geldiği ileri sürülmüştü.



Ziyaretle ilgili ABD Büyükelçiliği Sözcüsü, yaptığı açıklamada, din adamı ile avukatın konsolosluk çalışanı olmadığını ifade etti.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin adeleti mazlimlara
    Cevapla
  • Al Yazmalim 5 yıl önce Şikayet Et
    Derhal bu papaz içeri atilmali.
    Cevapla
  • relax 5 yıl önce Şikayet Et
    film sahnesi gibi bu papaz başımıza bela oldu ne papazmış be.bi papaz bi türkiyeyi karştırdı..
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye acaba, turuva at ı canlandı sanki hayalimde.
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    BIR HATIRLATMA olsun dilegiyle bu adam bir casus ajan ve pkk li itleri fetö yü abd cikarlari adina kullnama vazifesi olan bir suclu tutuklu ev hapsi sacmalina rag,men DEMEM O KI ziyaretcileri abd nin baskani da olsa nezaret edilmeli kamereya alinmali hic kimse ile özel 1 dakika dahi ayri oda vs de asla olmamali yanlarinda mutlaka bizim polisimiz eslik etmeli ama ingilizcesi tükce sim kadar mükemmel olan birisi olmali bunlarin HAINligi ihanetei pisligi bizmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar