Esrarengiz ABD’linin izi bulundu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki kanlı saldırının faili olan terörist Yusuf Nazik’in sorgusu sürüyor. MİT'in Suriye’de yakalayarak Türkiye’ye getirdiği teröristin ifadesi doğrultusunda özel ekip tarafından aramaya başlanan esrarengiz ABD'linin izine ulaşıldığı ve operasyon hazırlığı yapıldığı iddia edildi.

GİRİŞ 21.09.2018 08:53 GÜNCELLEME 21.09.2018 09:19
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre, gözaltı süresi ikinci kez uzatılan Reyhanlı saldırısı faili Yusuf Nazik'in sorguda verdiği bilgiler, MİT ve Terör Şube Müdürlükleri ile istihbarat birimlerini alarma geçirdi. Bağlantıları hakkında konuşan terörist, bölgede bulunan diğer ülkelerin istihbarat birimleri ile de bağlantısı olduğunu söylerken, bu ifadeler sonrası iki ayrı noktaya operasyon hazırlığı başlatıldığı öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU

 

 

Yusuf Nazik'in verdiği isimler içinde dikkat çeken, iyi derecede Türkçe ve Kürtçe bilen ABD'linin izine de ulaşıldı. ABD'linin tespiti için çalışan 40 kişilik özel ekibin, bu kişinin izine Suriye'de ulaştığı öğrenildi. Suriye'deki bazı güvenlik kamerası kayıtlarını ele geçiren MİT'in fotoğrafları Yusuf Nazik'e teyit ettireceği açıklandı.

YORUMLAR 25
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım bu adama yardım eden şahıs bu kişinin yakalandığını duyduğunda yerinde dururmu ?
    Cevapla
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün pisliğinizi deşifre edeceğiz Hain amerika. Ne cıa çalışanınız ne fbı örgütleriniz. Suriyede ırakta afganistanda ne koşturduğunuzu ve tüm bağlantılarınızı çözersek göreceksiniz.
    Cevapla
  • hlt01 5 yıl önce Şikayet Et
    izine ulaştıktan sonra eşgali de belirlenmiş birçok aşamalar gerçekleşmiştir. adamın kaçacağını bile bile bilgi sızmaz heralde. bu haber çıktığında takibe alınmıştır diye düşünüyorum
    Cevapla
  • oku yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle şeyler neden haber yapılır ki?
    Cevapla
  • Turan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu isim yem olabilir, masum birini verip kendini de kurtarmaya çalışabilir, işi sulandırılmış olur,, abd kolay kolay isim yakalatmaz,, uyanık olmak gerekir,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...