Her şey bu fotoğrafla başladı! 'Tosun' diye...

İzmir’de yaşayan 17 yaşındaki Tamer Kurtuldu, kendisine ait fotoğrafının Çiftlik Bank skandalı ile adını duyuran 'Tosun' lakaplı "Mehmet Aydın’ın küçüklüğü" olarak sosyal medyada yayılması üzerine neye uğradığını şaşırdı.

GİRİŞ 25.09.2018 17:43 GÜNCELLEME 26.09.2018 10:53
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Talihsiz genç, fotomontaj ve caps yaparak fotoğraflarını paylaşanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de yaşayan İmam Hatip Okulu Öğrencisi Tamer Kurtuldu’nun 3 ay önce çektirdiği fotoğraftan dolayı başına gelmeyen kalmadı. Elinde Kuran-ı Kerim okurken çekilen fotoğrafı, kamuoyunda 'Tosun' olarak tanınan ve binlerce kişiyi dolandırmaktan aranan Mehmet Aydın’ın kadınlarla yan yana olduğu bir fotoğrafla birleştirilerek montaj yapıldı.

Fotoğrafın "Mehmet Aydın'ın küçüklüğü" olarak sosyal medyada paylaşılmasıyla neye uğradığını şaşıran genç, Torbalı Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. 

 

 



''ÇOK ÜZÜLDÜM, KÜFÜRLER HAKARETLER YAĞMIŞ''

Yaşadığı olayı yüzünden hem kendisinin hem de ailesinin çok üzgün olduğunu dile getiren Tamer Kurtuldu, “Birkaç gün önce benim fotoğrafımı alıp sosyal medya üzerinden Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın’ın küçüklüğüymüş gibi paylaşmaları beni çok üzdü. Bu sitelerin hepsini savcılığa verdim, şikayetçi oldum. Sosyal medya sitelerindeki yapılan yorumlarda da baya bir küfürler ve hakaretler yağmış. Okulda da arkadaşlarım şakalaşıyorlar, olsun şakalaşsınlar. İnşallah bunu yapanlar cezalarını çekerler” dedi. 

''HİÇ DEĞİLSE O FOTOĞRAFTAKİ KURAN'I KERİM'E BİR SAYGINIZ OLSUN''

Sosyal medyanın azizliğine uğradığını ifade eden genç, “Bu tür durumlar olmasın. Benim yerime başka birisi de mağdur olabilir. Nasıl yapıyorsunuz. Elimde bir Kuran-ı Kerim var. O fotoğrafla soldaki fotoğraf uymuyor. Bana saygınız yoksa bari elimdeki o Kuran-ı Kerim’e bir saygınız olsun. Yorumlarda dini hakaretler var. Olmuyor bu şekilde yapmayalım. Sosyal medya bazen iyi bazen kötü olabiliyor işte kötü bir insanın bir tanesi bize düştü. Bir daha böyle bir durumun olmamasını rica ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 24
  • fff 5 yıl önce Şikayet Et
    tosunun kopyası .
    Cevapla
  • Sualp 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzüldüm çocuğa davacı olmalı ama ceza verecek adalet nerede?
    Cevapla
  • Sansürsüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Üzülecek bir durum yok Allahın adaleti er veya geç tecelli eder o gün geldiği vakit bu Yavruya iftira atanların vay haline.Kimsenin hakkı kimsede zerre kadar kalmaz.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    tazminat davası aç, ya da tanzimat fermanı yaz, takıl işte kafana göre.
    Cevapla
  • dev let 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakanip getirilse de uzamasa bu is olmaz mi ki?
    Cevapla
  • bunu yazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yazan tosun okuyana diye bir trent vardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!