Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından başvuruları alınan uzman erbaş alımları sona erdi. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Peki uzman erbaş başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu mu?

Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..
Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Tarih belli..
GİRİŞ 01.10.2018 09:29 GÜNCELLEME 01.10.2018 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sahil Güvenlik Komutanlığının uzman erbaş olarak “motorcu, kurbağa adam, telsizci, topçu” branşları için yapmış olduğu alımların başvuruları 27 Eylül 2018 tarihinde sona erdi. Yoğun başvuru yapılan ilanın ne zaman açıklanacağı adaylar tarafından merak ediliyor. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

BAŞVURULAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş başvuru sonuçları, yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden 12 Ekim 2018 tarihinden sonra ilan edilecektir. Başvuru sonuçlarının daha önce açıklanması durumunda adaylara sisteme girmiş oldukları cep telefonu numaraları üzerinden kısa mesaj gönderilecektir. Bu nedenle adayların sisteme hali hazırda kullandıkları cep telefonu numaralarını girmeleri önem arz etmektedir. Sınav tarihleri ve sınav yeri adresleri başvuru sonuçları ile adaylara bilahare ilan edilecektir. Sınavlara giremeyen adaylar için yedek gün planlaması yapılmayacaktır.

YORUMLAR 1
  • Hatice 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne zaman belli olcak evvelim çok merak ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu