Lokman Çağırıcı oğlunu evlendirdi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın oğlu Yunus Emre Çağırıcı ile Hilal Çobanoğlu'nun nikah şahidi oldu.

Lokman Çağırıcı oğlunu evlendirdi
Lokman Çağırıcı oğlunu evlendirdi
GİRİŞ 30.09.2018 22:09 GÜNCELLEME 01.10.2018 16:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yunus Emre ve Hilal çiftinin nikahını Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı kıyarken, TBMM Başkanı Yıldırım da genç çifte mutluluklar diledi.

Halk Sarayı'ndaki nikahta Yıldırım'ın yanı sıra, Sağlık Bakanı  Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  AK Parti İstanbul  Milletvekili Nurettin Canikli, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sakarya Valisi İrfan  Balkanlıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İl  Başkanı Bayram Şenocak, eski AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık,  Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel de nikah şahidi  oldu.

 

Törene Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Zeytinburnu  Belediye Başkanı Murat Aydın, Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Hüseyin  Altınalan, Akın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın'ın yanı sıra siyaset,  sanat ve iş dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

YORUMLAR 1
  • sulyemannnn 5 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adamın hiç hizmeti yok kardeşim Feyzullah Kıyıklı yaptığı kaldirimlarda yürüyoruz hale en basit bı örneği Bağcılar larin sorununu kim görecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti