O günden beri konuşamıyor...

Gaziantep'te bir kişi boşanma aşamasındaki eşini zorla bindirdiği arabada sopayla darbetti ardından bıçakla yaraladı. Tedavisinin ardından ailesi tarafından eve götürülen genç kadının, konuşamadığı öğrenildi.

O günden beri konuşamıyor...
O günden beri konuşamıyor...
GİRİŞ 05.10.2018 16:47 GÜNCELLEME 05.10.2018 17:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, M.G. (26), bir yıldır boşanma davaları süren 3,5 yıllık  eşi Aylin Daşcı'yı (27), çalıştığı işyerinden çıktığı anda zorla kendi arabasına  bindirdi.

Aracın içindeki genç kadını önce sopayla darbeden, ardından bıçakla  vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayan M.G, bayılan Aylin Daşcı'yı yol kenarına  bırakarak kaçtı.

 

 

Çevredekilerin yardımıyla Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve  Uygulama Hastanesine kaldırılan bir çocuk annesi Aylin Daşcı, hastanedeki  tedavisinin ardından ailesi tarafından evine götürüldü.

Bu arada Daşcı'nın aldığı darbeler nedeniyle şu an konuşamadığı  öğrenildi.

Daşcı'nın annesi Celile Daşcı, hastane çıkışında gazetecilere, kızının  uzun süredir eşiyle sorunlar yaşadığını ve bir yıldır da boşanma davalarının  sürdüğünü söyledi.

M.G'nin kötü alışkanlıkları bulunduğunu ve kızına sürekli şiddet  uyguladığını anlatan Daşcı, M.G'den şikayetçi olduklarını belirterek,  "Yetkililerden isteğimiz kızımı bu hale getiren kişiyi bir an önce bulmaları. Hak  ettiği cezayı çekmesini istiyoruz. Senelerdir bizim canımızı yakıyor. Maddi,  manevi bize vermediği zarar kalmadı. Çocuğunu görmeye geldiğinde de her zaman  bizi darbediyor." diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    deliye ne yaptın diyen yok akıllıya madura uyma boş ver deniyor. hürriyeti yoksun bırakmak 2 yıl darp 2 yıl adam öldürmeye teşebbüs 8 yıl ver bak bir daha kadın döven çıkacakmı hakim serbest yargılıyor 1 yıl hapis ver 300-400 kurtul oh ne güzel
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Başına böyle bir sıkıntı geldi mi eşin dostun yok olur Allah yardımcınız olsun adalet diye bir şey yok kanunlar çürümüş hep haksızın yanında ne kadar haklının yanında görünsede suçlunun Yanında öyle bir gün gelecek ki hakimin kendisi şahit orada herkes hak ettiğini bulacak
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberler af isteyenlere gelsin!Elbet bir gün kendi yakınlarından yada aile bireylerinden biri bu ve buna benzer olaylarla karşılaşacak ve bu isteklerinden dolayı pişman olacaklar!
    Cevapla
  • Ahmet Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    kıssas yapacaksın bak şiddet nasıl bitiyor.
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah evladını sana bağışlasın maalesef iş tutuklanmasına kaldıysa kesinlikle bunu bekleme al kızını bu memleketten kaç yoksa şikayet etmişsin diye bu kez canınıza kıyar a işte ozaman tutuklanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı