Karayılan'la fotoğrafları ele verdi

Batman'da PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan HDP İl Başkanı Nizamettin Toğuç da tutuklandı. Toğuç'un terör örgütü elebaşı Murat Karayılan'ın da aralarında bulunduğu bir çok teröristlerle dağda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Karayılan'la fotoğrafları ele verdi
Karayılan'la fotoğrafları ele verdi
GİRİŞ 10.10.2018 09:38 GÜNCELLEME 10.10.2018 09:41
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan HDP Batman İl Başkanı Nizamettin Toğuç tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 6 Ekim'de 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan HDP Batman İl Başkanı Toğuç emniyetteki işlemleri tamamlandı. Toğuç, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

DAĞDA TERÖRİSTLERLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Öte yandan, Toğuç'un terör örgütü elebaşı Murat Karayılan, terör örgütünün sözde Rusya sorumlusu Derya Koçgiri kod isimli Naciye Çakmak ve örgütün kuryesi Yaşar Bozan'ın da aralarında bulunduğu teröristlerle dağda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığınca, 6 Ekim'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, HDP Batman İl Başkanı Nizamettin Toğuç'un da aralarında bulunduğu 49 kişinin gözaltına alındığı bildirilmişti.

YORUMLAR 23
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Kapatin partiyi
    Cevapla
  • tacettin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar olur yahu rabbimiz hepinizi kahretsin aminnnn
    Cevapla
  • SIFIR3 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan hainlerini İstanbul Taksim meydanında ibreti alem için sallandırmadıkça bu vatan hainleri tükenmez...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi de buna bakcak olursak, o zaman hdp'lilerin hepsini tutuklamak gerek, zira hemen hemen hepsinin bu tür fotoraflari var. hatta, halkayi da genisletmek gerek, ABD'nin, AB'nin adamlarini da bulup içeriye tikmak gerek, basta onlar bu mahluklari destekliyor, yönlendiriyor
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım konu şu; Bu adamlar gidip karayılan denen mahlukla fotoğraf çektiriyorda bizim istihbaratımız neden bu iti ortadan kaldırmıyor!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı