İstediğini alana kadar peşlerini bırakmadı

Adana’da bir dilenci park içerisinde ailesi ve arkadaşlarıyla gezmeye gelen vatandaşların önünü keserek para dilendi. Kameralara yansıyan görüntülerde dilencinin vatandaşların huzurunu kaçırması dikkat çekti.

GİRİŞ 12.10.2018 08:20 GÜNCELLEME 12.10.2018 08:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Merkez Park’ta meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen bir dilenci, park içerisinde bulunan banklarda oturan vatandaşlara, ‘Dua Kitabı’ satıyorum adı altında para almak için adeta yakalarına yapıştı. Dilenci para alana dek vatandaşların yanından ayrılmayarak insanlarını huzurunu kaçırdı. Dilenci para aldıktan sonra, park içerisinde bulunan diğer bankların yanına giderek aynı yöntemle bir çok kişiyi rahatsız etmeye devam etti. 

Türkiye’nin en büyük parkı olan Merkez Park içerisinde, dilenci şahıs bankta oturan vatandaşlardan para aldıktan sonra, park içerisinde yürüyen vatandaşların önünü kesti. Dilenci önünü kestiği vatandaşlardan para alana kadar peşlerini bırakmazken, para aldıktan sonra başka kişilere yöneldi. Park güvenliği durumu fark edince elinden sadece dilenciyi uzaklaştırmak geldi. 

Daha sonra dilenci, güvenliğin olmadığı noktaya tekrar gelerek vatandaşları huzursuz etmeye devam etti. 

 

 

YORUMLAR 3
  • ali veli 5 yıl önce Şikayet Et
    yakın duruşuyla, hareketleriyle tedirginlik oluşturuyor ve zoraki para vermeye itiyor. konuşmalarını da yanaştığı kişilere sorsalar alenen gasp bu! zorla para alıyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Park da ki Özel Güvenlikçiler ne işe yarar anlamak mümkün değil insanlar oraya dinlenmeye geliyorlar ama görüldüğü gibi geldiklerine pişman oluyorlar bu tür olumsuzluklardan dolayı özel güvenlikçiler bunları parka sokmaması lazım sürekli parkın her yerini gezerek kontrol etmesi lazım gördüğü olumsuzlulukları polise bildirmesi lazım o zaman işini yapmış olurlar
    Cevapla
  • Msnmy 5 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür ederiz tavsiye için.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!