İşte Sultangazi'deki sır aracın içinden çıkanlar!

Türk ve Suudi heyetleri, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araçta inceleme yaptı. Araçta,bazı evrak ve bilgisayarın yanı sıra 2 tane de bavul bulundu.

GİRİŞ 23.10.2018 18:45 GÜNCELLEME 23.10.2018 19:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Sultangazi'de park halinde bulunan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik araçta yapılan inceleme sona erdi.

Sultangazi'de bir otoparkta bulunan  başkonsolosluğa ait 34 CC 1736 plakalı araçta, soruşturmanın seyri açısından dikkat çekici bulgulara ulaşıldı.

İKİ BAVUL İLE BİLGİSAYAR VE EVRAK BULUNDU

Aracın içerisinde iki bavulla birlikte bilgisayar ve evrak bulunduğu öğrenildi. Eşyaların kime ait olduğu henüz net olarak bilinmezken, yetkililer, bilgisayar ve evrakın Kaşıkçı'ya ait olabileceği gibi konsolosluk çalışanlarına da ait olabileceği ihtimalleri üzerinde duruyor

ARAÇ OTOPARKTAN ÇIKARILARAK GÖTÜRÜLDÜ

Ekipler, yaklaşık 2,5 saatlik incelemenin ardından buradan ayrıldı. 

Narkotik ve kadavra uzmanı 2 köpeğin de yer aldığı incelemenin ardından, Başkonsolosluğa ait araç da otoparktan çıkarılarak götürüldü.

EŞYALARA EL KONULDU

Ekipler ayrıca araçta bulunan eşyalara da el koyarak emniyete götürdü.

BMW'DEN MERCEDES'E NAKLETMİŞLER

Dün akşam ortaya çıkan görüntülere göre ise, 15 gün önce Mercedes marka konsolosluk otomobili Sultangazi'deki otoparka bırakılmış, birkaç gün sonra otoparka gelen BMW marka farklı bir konsolosluk aracı önceki aracın yanına çekilmiş. Ve BMW'nin içindeki malzemeler park halindeki Mercedes'in bagajına konulmuştu.

 

 

YORUMLAR 2
  • Fmert 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizi bu olayla oyalamak yada baska olaylari unutturmak mi istiyor amerika ve israil bunlar bosa kurek cekmezler.asil dert suudlar mi yoksa bizmi ?oyun su uyur dusman uyumaz....
    Cevapla
  • Kızıl Elma 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da açık şekilde delil bırakmakta olmaz ki. Resmen bir tuzağa çekilmek isteniyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak