Vahşet! Yatalak babasının boğazını kesti

Çanakkale'de, Celal Pişkin (54), yatalak babası Ali Pişkin’i (80) boğazını ekmek bıçağıyla keserek, öldürdü. Aynı bıçakla kendi bileklerini ve kalp bölgesini kesip, yaşamına son vermek isteyen Pişkin, gözaltına alındı.

Vahşet! Yatalak babasının boğazını kesti
Vahşet! Yatalak babasının boğazını kesti
GİRİŞ 18.11.2018 14:04 GÜNCELLEME 18.11.2018 14:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 04.00 sıralarında, İsmetpaşa Mahallesi İlkim Sokak’ta meydana geldi. Eşini 2016 yılında kaybeden Ali Pişkin, hastalığı nedeniyle yatalak olup, oğlu Celal Pişkin ve gelini Nursel Pişkin’le yaşamaya başladı. Nursel Pişkin kendi annesini hastaneye götürdüğü sırada, Celal Pişkin, babasıyla evde baş başa kaldı. Celal Pişkin, henüz bilinmeyen nedenle Ali Pişkin’i boğazını ekmek bıçağıyla keserek, öldürdü. Pişkin, daha sonra aynı bıçakla kendi bileklerini ve kalp bölgesini kesip, yaşamına son vermek istedi.

 

 

Nursel Pişkin, eve döndüğünde, kayınpederinin cansız bedeniyle karşılaşırken, eşinin de yaralı olduğunu gördü. İhbarla gelen sağlık görevlileri, Celal Pişkin’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Celal Pişkin, tedavisinin ardından polis merkezine götürülerek, sorguya alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Pişkin, adliyeye sevk edildi. Celal Pişkin, adliyeye götürülmek üzere polis merkezinden çıkarılırken, gazetecilerin "Babanızı neden öldürdünüz?" sorusunu yanıtsız bıraktı.

YORUMLAR 5
  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Babam 92 yaşında.Geçenlerde hastalandı.Ölümün eşiğine geldi.Sert sözlü ama salih ve abid bir insan.Gece gündüz kendisine dua ettik.Maşallah,5 vakit namazını camide kılıyor şimdi.Allah,başımızdan eksik etmesin onu.O da bizden razı olup;duasını esirgemezse bize yeter.
    Cevapla
  • vicdansız 5 yıl önce Şikayet Et
    vah vah 80 yaşında bir baba sen nasıl kıydın babana vay vicdansız
    Cevapla
  • yiğido 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler celal cehennemi hak ettin.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    biran önce kıyamet kopsa da cennete girsek.
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Kişi ölünce kıyameti kopmuş sayılır.İnançlı insanlar olduğu müddetçe kıyamet kopmaz.Yani kafirlerin üzerine kıyamet kopar.Mü'minler,o faciayı görmezler.Cennete girebilmek için Allah'ın rızasını kazanmamız gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'