Yanlış kapıyı çalan dolandırıcı kaçtı

Şanlıurfa’da iş yerlerine giderek üst katta oturduğunu ve geri vereceğini söyleyerek bir miktar para almaya çalışan dolandırıcı, girdiği iş yerinde görüntülendiğini anlayınca kaçarak uzaklaştı.

GİRİŞ 18.11.2018 15:22 GÜNCELLEME 18.11.2018 15:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen şahıs, bir iş yerine giderek apartmanın üst katında oturduğunu ve bir miktar paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Elindeki paraları gösterip ödemesi olduğunu söyleyen şahıs, eksiği olduğu için ödeme yapamadığını belirtti. Babası eve döndüğünde parayı geri getireceğini söyleyen şahıs, iş yeri sahibinin ikna olması için kafasını kaldırıp apartmana doğu “Anne buldum, tamam” diye bağırdı. Şahsın dolandırmaya çalıştığı iş yerindeki basın mensubu, “Tamam, sen bekle” diyerek elinde kamerayla geri dönerek dolandırıcıyı kayda almaya başladı. Görüntülendiğini anlayan şahıs kaçarak uzaklaştı. Şahsın daha önce de aynı metotla insanları dolandırdığı öğrenildi. 

YORUMLAR 5
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanların yüzünden toplum bencilleşiyor. Ondan sonra adam 500 kişinin içinde başkasını darp ediyor kimse sen napiyorsun diye sormuyor. Böyle insanların yüzünden....
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum kötü örnekler insanlığı insani dayanışmayı maalesef bitiriyor..kime iyilik yapsan altından bir dalavere numara çıkıyor..
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    Babanın oğlu olsa araştırmadan ,ödemesse borcunu alabileceğin sağlam bir mukavele en azından bir kefil getirmeden kuruş vermiyeceksin. dostluk başka alışveriş başkadır,paran için senle dostluk yapan dostun,akraban olacağına hiç olmasın.
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Beraber çalıştığın arkadaşın. 500 Tl para istiyor evinin tapusunu yoksa arabasının ruhsatını mı? alacan. Şu gün vereceğim diyor vermeyince istiyorsun kötü oluyorsun
    Cevapla
  • mehmet çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    öbür taraftada babandan, annenden, kardeşinden istersin helalliği para din iman olmuş ülkede yazık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar