'Bu cani aramızda dolanıyor'

Isparta'da sokak köpeği boğazından tüfekle vurulmuş bulundu. Tedaviye alınan köpeğin çekilen röntgeninde boyun bölgesinde çok sayıda saçmaya rastlandı.

'Bu cani aramızda dolanıyor'
'Bu cani aramızda dolanıyor'
GİRİŞ 20.11.2018 13:49 GÜNCELLEME 20.11.2018 13:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Isparta'nın tabakhane bölgesinde güvenlik görevlileri bir sokak köpeğini dün öğle saatlerinde yaralı halde buldu. Olayı haber alan Isparta Hayvan Koruma Derneği yetkilileri bölgeye giderek, köpeği aldı. DHA'nın haberine göre, boynunun altından ateşli silahla vurulduğu belirlenen köpeğin veteriner kontrolünde ve çekilen röntgeninde vücudunda saçmalar olduğu görüldü.

Yaralı köpek ilk müdahalenin ardından Isparta Belediyesi Hayvan Barınağı'na götürülerek korumaya alındı. Olayla ilgili polis merkezinde şikayette bulunulurken, köpeği vuran kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Isparta Hayvan Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Sabri Kocabaş, "Önceki gece, tabakhanede görevli güvenlik ekipleri silah sesi duymuş. Ertesi gün bizi arayarak yaralı bir köpek buldukları ihbarında bulundular. Hayvan Koruma Derneği'ndeki arkadaşlarımız bölgeye giderek yaralı köpeği alarak özel bir veterinere götürdü. Röntgeni çekilen köpekte saçmalar görüldü. İlk tedavisinin ardından Isparta Belediyesi'nin hayvan barınağına götürülerek korumaya alındı" dedi.

'BU CANİ ARAMIZDA DOLAŞIYOR'

Köpeğin küpeli, kısırlaştırılmış ve aşıları yapılmış olduğunu aktaran Sabri Kocabaş, "Hiçbir kötü huyu olmayan sessiz bir candı. Bunu yapan insan olamaz, bu cani aramızda dolaşıyor. Halıkent Polis Merkezi'ne şikayette bulunuldu" diye konuştu. 

YORUMLAR 1
  • Merhamet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayvana ve İnsana yapılan işkenceye karşıyım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'