'Tosuncuk'un yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kamuoyunda 'Tosuncuk' olarak tanınan Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın'ın firar etmeden önceki yaşamına ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

GİRİŞ 26.11.2018 12:20 GÜNCELLEME 26.11.2018 12:20
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon lira toplayarak yurtdışına kaçan Mehmet Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmış, vurgunu filmlere konu olmuştu. DHA, Aydın'ın firarından önce lüks yaşamına dair yeni görüntülere ulaştı.

 

 

'Tosuncuk' olarak tanınan Mehmet Aydın'ın ilk görüntüleri yaklaşık bir yıl önce, 'Çiftlikbank'ın o dönem Bursa'da bulunan genel müdürlüğünde kaydedildi. Görüntülerde, Çiftlikbank'tan önce bulaşıkçı olarak çalıştığı ve rap müziğe ilgisinin olduğu ortaya çıkan Mehmet Aydın, ofisinde arkadaşlarına sözlerini kendi yazdığı şarkıyı söylüyor. 

'DAMAT TOSUNCUK' KIZ EVİNE BÖYLE GİTMİŞ

 

 

Görüntülerin devamı Mehmet Aydın'ın evlendiği güne ait. Klasik bir gelin arabası tercih eden çiftin düğün konvoyunda kaydedilen görüntülerde Mehmet Aydın, kız evinin önünde görülüyor. Aydın'ın davulcuya bahşiş verdiği anlar da görüntüler de yer alıyor. 

GELİNE DÜĞÜN HEDİYESİ OLARAK 1 MİLYON LİRALIK OTOMOBİL ALMIŞ

Bir diğer görüntüde, yaklaşık 1 milyon TL değerindeki son model bir lüks otomobilin şoför koltuğundaki acemi sürücü ise, çiçeği burnunda gelin Sıla Aydın. Sıla Aydın düğün hediyesine binerek Bursa trafiğinde ilerliyor. 

AYDIN'IN BUZAĞI SEVGİSİ 

Ortaya çıkarılan fotoğraf karelerinde ise gösterişli açılışlarla Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri tesisleri olacağını vadettiği çiftliklerin birinde buzağıları seven 'Tosuncuk' oldukça keyifli. Mehmet ve Sıla Aydın çiftinin, popüler bir sosyal medya uygulaması kullanarak kaydettikleri görüntülerde tavşan olarak poz vermeleri, dil çıkararak eğlendikleri görülüyor. 

'TOSUN FİRARDA' FİLMİNİN OYUNCUSU HUNHARCA GÜLEN ADAM DA ÇİFTLİKBANK'ÇI ÇIKTI

Son görüntüde ise, TV'de yayınlanan bir şov programında attığı kahkaha ile gündem olan ve daha sonra çok kez TV programlarına konuk olarak katılan, 'Hunharca Gülen Adam' lakaplı Yaşar Şengül yer alıyor. Çiftlikbank mağduriyetinin bir daha yaşanmaması için çekildiği söylenen 'Çiftlikbank: Tosun Firarda' filminin oyuncu kadrosunda yer alan Şengül'ün, yaklaşık bir yıl önce kaydedip Mehmet Aydın'a gönderdiği öğrenilen görüntülerde, internetten para kazanmak isteyen herkesi Çiftlikbank'a davet etmesi dikkat çekiyor. Şengül, görüntüleri o meşhur kahkahasıyla sonlandırıyor.

YORUMLAR 16
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Ye tosunum ye bu memleket sana yeterde artar bile bak keyfine kocum.
    Cevapla
  • ddd 5 yıl önce Şikayet Et
    bu işi bu çocuk yapamaz. arkasında godamanlar var ama kim??
    Cevapla
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yedirdiğim kabukları
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Aç gözlülüğün sonu.Millet helali bırakıp çok kazanma hırsı uğruna harama uzaninca sonuçta böyle oluyor.
    Cevapla
  • Alim 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala anlayamadık. Çiftlik Bank meselesinde bu çocuğun tek günahı nefsine yenilmiş olması. Lakin buna parasını kaptıranlar yani genel anlamda bizim insanımız hani bizim şu kadirşinas müslümanlarımız, son 15 yılda kısa yoldan, çalışmadan, alın teri dökmeden zengin olma hevasına o kadar kaptırdılar ki kendilerini şu yaştaki bir çocuğun bariz biçimde yaptığı dolandırıcılığı göremeyecek kadar körleşti gözleri. Dünya hastalığına kapıldı bizim mahallenin müslümanları ve dünya yuttukça yutuyor hepsini...
    Cevapla
  • Kazım 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet kısa yoldan köşeyi dönmüşler biz yurxum insanı çalışıp helal yese
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer