Minibüsçü terörü! Önce hakaret etti sonra vurdu

Kadıköy-Pendik hattında çalışan dolmuş sürücüsü, yolculara hakaret ettiği ve bir kadını tartakladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

GİRİŞ 27.11.2018 15:56 GÜNCELLEME 27.11.2018 16:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Kadıköy istikametinde seyir halinde olan S.A (30) idaresindeki 34 M 2802 plakalı dolmuşta, yolcularla sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında sürücünün yolculara hakaret ettiği ve bir kadını tartakladığı öne sürüldü.  Tartaklandığını iddia eden yolculardan T.P.Ö (49), Kadıköy'deki Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne gelerek sürücüden şikayetçi oldu. 



Bunun üzerine çalışma başlatan Hasanpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakaladı.  Şikayetçi kadın T.P.Ö, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 08.30'da minibüse bindiğini ifade ederek, "Çok hızlı bir şekilde Kadıköy'e doğru ilerliyordu. Göztepe'yi geçtikten sonra sürücü, sigara yaktı. Yolcular buna itiraz etti.Daha sonra ticari bir taksiyi sıkıştırdı. Taksi sürücüsü kornaya basınca yine ani fren yaptı. Bazı yolcular 'panik butonuna basın' dedi. Sürücü kapıları kapatarak hızla taksinin peşinde bir süre daha gitti. Durduktan sonra iki üniversiteli öğrenci ve bir yolcuya 'Siz mi bastınız? Görürsünüz şimdi.' diyerek üzerlerine yürüdü. Herkes korkarak panik içerisinde aşağıya indik. Ben de işe gidecektim. Sürücü de aşağı inerek bana ağza alınmayacak hakaretlerde bulunarak başıma vurdu ve hemen oradan uzaklaştı." dedi. 

Gözaltına alınan şüphelinin taksirle yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından emniyette kaydı olduğu öğrenildi.  Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dolmuşçuların hepsine ayar verilmesi lazım. Adamlar sanki insan taşımıyor; canı olmayan mal taşır gibi davranıyorlar. Hele ANNKARA'DAKİ dolmuşçular yok mu. İnsanları zorla dolmuştan atmalar, küfürler, aşağılamalar.... ve daha neler neler.
    Cevapla
  • Letaif 5 yıl önce Şikayet Et
    Herif Deli Dumrul'dan betermiş daa..Efendi efendi işine baksa ne olur yani.Namı mı gider? Adam mı ölür?
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    şu minibusler şehrin göbeğinde 2 lira için resmen terör estiriyorlar aslında şöföre değil onu o koltuğa oturtan mal sahibine de ceza kesmeli mesela 1 ay aracı bağlansın bidaha o şöfere yada onun zihniyetinde bi başkasına arabasını teslim ediyormu ?
    Cevapla
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    dolmuşçu, taksici ve servisi aracı şöförleri, benden 50metre uzak durun lütfen.
    Cevapla
  • 06 06 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey dolmuş ve taksiciler odası; sözüm size siz bu çakallara ve hırsızlara prim verdikçe mesleğinizin sonu gelecek. Sonra çıkıp ta ekmeğimizin peşindeyiz demeyin. Bu hırsızları ve magandaları koruduğunuz sürece millet nezdinde itibarınız kalmıyor. Desteğiniz azalıyor. Benden söylemesi. Yol kesenler, müşterisinin yüzüne tükürenler, milletin cebinden parayı gasp edenler tacizciler...... Dürüst olanları tenzih ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
IMF'den Türkiye açıklaması