CHP'li Başkan kumar masasında! Sözünü tutmadı

Silivri'de yeniden aday olacağı iddia edilen CHP'li Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Bulgaristan'da kumar masasında görüntülendi.

CHP'li Başkan kumar masasında! Sözünü tutmadı
CHP'li Başkan kumar masasında! Sözünü tutmadı
GİRİŞ 28.11.2018 10:28 GÜNCELLEME 28.11.2018 10:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce’nin dünürü Özcan Işıklar’ın Bulgaristan’daki Princess Casino’da kumar oynarken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Sudi Özkan’ın sahibi olduğu kumarhaneye sık sık gittiği iddia edilen Işıklar’ın 2015 yılında da makam arabası kumarhane önünde görülmüştü.

 



SÖZÜNÜ TUTMADI

Bir daha kumar oynamayacağına dair halkına söz veren Işıklar’ın bu sözünü tutmadığı da bu fotoğraflarla ortaya çıkmış oldu. 

 

 

'HALKIM İSTEMEZSE OYNAMAM'

CHP meclis üyesi Ünal Doğrul kumarhane önünde çektiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşmıştı. Akşam, Işıklar'ın kumar tutkusunu o dönem ''Şeytanınız bol olsun'' başlığıyla manşete taşımıştı.

O haberin ardından Işıklar şunları söylemişti:

''Toplumlar temel yargılar üzerine kuruludur. Temel yargılarla inatlaşmam tabiî ki. Halkım istemezse oynamam. Bu benim yaşam tarzım değil. Bir belediye başkanı olarak alnım açık, Silivri sokaklarında dolaşırım.'' 

SUDİ ÖZKAN'LA GÖRÜNTÜLENDİ

Özcan Işıklar, bir dönemin kumarhaneler kralı olarak bilinen Sudi Özkan’la görüntülenmişti. 23 Mart gecesi Marin Princess Hotel’de bir araya gelen Başkan Işıklar ve Özkan, bir süre sohbet etti.

BAKAN SOYLU ONU TARİF ETMİŞTİ

Işıklar'ın makam aracının kumarhane önünde görüntülenmesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Yurtdışına çıkışta rekor kıran 10 belediyenin hepsi CHP’li. Birinci sıradaki CHP’li belediye başkanı 557 gün yurtdışına çıkmış. Aynı dönemde, 428, 334, 274, 234 gününü yurtdışında geçirmiş belediye başkanları da var'' demişti.

Soylu'nun gündeme getirdiği olayın kahramanlarının Trakya'daki iki ilin, Tekirdağ'daki bir ilçenin ve İstanbul'un Trakya’ya yakın bir ilçesinin başkanı olduğu dillendirilmişti. 

YORUMLAR 3
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadrolarını oraya alsınlar
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Kumar oynayan bir vatandaş olarak halkın içinde dolaşabilirsin.Ama kumar oynayan bir belediye başkanı olarak dolaşamazsın.Çünkü halk kumar oynayan bir belediye başkanına güvenmez.
    Cevapla
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi madem oyle bunlara neden reıslık verılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu