Ankara'da doğalgaz patlaması! Yaralılar var

Ankara Necatibey Caddesi'nde bir iş yerinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonrası ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

GİRİŞ 03.12.2018 19:12 GÜNCELLEME 03.12.2018 20:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ankara'nın işlek caddelerinden bir olan Necatibey Caddesi'nde bir iş hanında doğalgazdan kaynaklı bir patlama meydana geldi.

 

 

SAĞLIK BAKANLIĞI: 7 KİŞİ YARALANDI

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, patlamada 7 kişinin yaralandığı, 4'ünün hastaneye kaldırıldığı, 3'üne de olay yerinde müdahale edildiği belirtildi.

VALİ ŞAHİN: PATLAMA GAZ SIKIŞMASINDAN MEYDANA GELDİ

Ankara Valisi Vasip Şahin ise yaptığı açıklamada, patlamanın teknik arıza nedeniyle doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığını ifade etti.

Şahin, yaralanmaların çoğunun cam kırıkları sebebiyle meydana geldiğini söyledi.

YORUMLAR 13
  • eski yeni 5 yıl önce Şikayet Et
    kırıkale deki patlamada eski hat unutulmuş yeni hatta kaçak var diye komple gaz hattı kesiliyor o sırsda eski gaz hattı ucundaki gazi kesen emniyet sibobu mu ne ise mandal atıyor tekar gaz verilince aşırı gaz çıkışı oluyor bina giriş dairede gaz sıkışması nedeniyle patlama herhanği kıvılcımla artık lamba kombi antre aydınlatma ile ani patlama oluyor cift daire dört beş kat özellikle giriş kat kullanılmaz halde geliyor
    Cevapla
  • eski yeni 5 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim doğalgaz patlaması oluyor yetkililer olayı geçiştiriyor benim kırıkkalede doğalgaz patlamasında kayınpederim patlamanın ortasında kaldı kafa tası kırıldı ciğerleri alev hararetten yandı vücudu al kanlara bulandı 3,4 gün yoğun bakım savası verdi vefat etti kayınvalidem patlama şiddeti ile kanepe ile evin dışına fırladı üstelik vücudu yanarak kolunda kırık 5 ay önce de zaten beyin ameliyatı geçirdi kafa tası kesilip ameliyat oldu ne ev kaldı ne eşya ne mazi ne bir anı herşey bitti silindi üstelik bütün bunlar kır gaz firma ihmali önlem almadılar güvenlik bölgesi oluşturmadılar binayı boşaltmadılar mahkeme oyalanıyor sorumlular hesap vermiyor
    Cevapla
  • Z67 5 yıl önce Şikayet Et
    butür patlamala daha cok olur adamlar gelişi güzel doğalgaz hattı döşüyorlar kalite diye bişe yok.
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    HD mi orası.?
    Cevapla
  • sakaryalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu caddenin ismini hala değiştirmedilermi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri