Yunanlarla ihanet kardeşliği

Darbe girişiminin ardından Yunanistan’ı kendilerine vatan seçen FETÖ’cüler parasız kaldı, Türk düşmanlığı üzerinden ‘Kardeş Aile’ kampanyası başlattı.

Yunanlarla ihanet kardeşliği
Yunanlarla ihanet kardeşliği
GİRİŞ 04.12.2018 09:25 GÜNCELLEME 04.12.2018 10:12
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Terör örgütlerine ev sahipliği yapmaktan çekinmeyen Yunanistan, 15 Temmuz sonrası FETÖ’cülere de  kucak açtı. Siyasi mülteci olarak Yunanistan’a sığınan ardından iltica başvurusunda bulunan FETÖ’cüler Türkiye’deki maddi imkânlarını kaybedip beş parasız kaldı. Yunanlara kendilerini acındırarak Türkiye düşmanlığı yapan FETÖ’nün yeni planı ise ‘Kardeş Aile Projesi’ oldu. Kampanyanın esası Yunanlı zengin işadamlarının ya da ailelerin bir FETÖ’cüyü himayesine alarak, ev kirasını, çocuklarının eğitim masrafını veya ev ihtiyaçlarını ya da hepsini karşılaması mantığına dayanıyor. 

 

 

 KILIÇDAROĞLU’NA ATIF 

Özel seçilmiş kişilere gönderdikleri mailde Türkiye’ye nefret kusan vatan hainleri, Kılıçdaroğlu’nun dillendirdiği ‘kontrollü darbe’ iftirasını da atmaktan çekinmedi: Türkiye’de yaşanan zulüm furyasından kaçarak özgürlüğe ulaşmak adına Yunanistan’a sığınan insanlar, hayat mücadelesi veriyor. Peki, siz birilerinin yardım çığlığını dindirmek adına ‘kardeş aile’ olmaya ne dersiniz?” deniliyor.

 

 

İŞTE İHANET MAİLİ

“Türkiye’de yaşanan siyasi olayların, beraberinde getirdiği hukuksuz yargı ve kanunlarla birlikte binlerce insan cezaevine gönderildiği gibi yine çok sayıda insan da zorunlu göçe zorlanarak dünya çapında mülteci sayısında dikkat çeken bir artış meydana getirdi.” 

“Kendi ülkelerinde statü sahibi ve maddi imkânları yerinde olan insanların tüm mal varlıklarına, Türkiye devleti tarafından el konulunca, bu insanlar gittikleri ülkelerde maddi ve manevi bir zorluk içerisine girdi.” 

“Yaşanan tüm bu zulüm ve baskıdan etkilenen çok sayıda kişi ve ailenin isimleri belirlenerek, mali gücü yerinde olan kişilerle tanıştırılacak ve böylece bir mazlumun yardım çığlığı dindirilmiş olacak.” 

Sizinle büyüyüp gelişecek Kardeş Aile projesi tamamiyle bunlardan bağımsız ve ayrı bir şekilde organize edilecektir.”

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 30
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd de ye avrupaya paraları kaçırıp yerleşenler paylaşmıyor mu paralarını.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk tarihi bu hainlik lerle doludur ya bunları ve adam gibi bulunan balyoz Ergenekon vb.gibi değil hainlerin tamamını yok etmek gerekir ama iyice araştırıp kıytırık başkalarına çakıp hedef saptıran değil tam sağlam bulup tümünü bir gecede yok etmeli.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sürüm sürüm sürünün inşallah aşağılık hainler.
    Cevapla
  • nehalinizvarsa 5 yıl önce Şikayet Et
    "maddi varlığı yerinde" derken, himmet lafziyla milletten çaldıklarını kastediyorlar herhalde. devlet gereğini yapmış calinanlari geri almıştır.
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    300 senedir bizden biri gibi gozukup icimize giren hatta ordumuzun yarisini eline geciren kafirin dolleri gidisiniz olsun donusunuz olmasin cehennem bile size az....vatan haini kopekler
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Söyle de düsünülebilir;Hain görünenler düsman tarafina gecip kardes görünüp hanceri onlara Indirmeleri olamazmi?? Devlet iki adim önde gider bilirseniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!