Bahçeli'den 'Meclis Başkanlığı' açıklaması!

Devlet Bahçeli grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. MHP'nin, Cumhur İttifakı karşılığında Cumhurbaşkanı'ndan Meclis Başkanlığını istediği iddialarını yanıtlayan Bahçeli "Pazarlığımız olmaz" dedi.

GİRİŞ 04.12.2018 11:39 GÜNCELLEME 04.12.2018 12:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bahçeli, grup toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

 

Bahçeli, "İki saygı değer yönetici çalışmalarını devam ettirmektedir. Önemli adımlar atılmıştır ve verimlidir. Cumhurbaşkanımızın Türkiye'ye dönüşüyle birlikte, kendi incelemelerini yaptıktan sonra görüşme istekleri olursa biz hazırız. Şu anki çalışma 30 büyük şehrin belediye başkanı ve onun alt yapısını oluşturan belediyeler üzerinde yoğunlaşmaktadır. 2014-2018 verileri göz önünde bulundurulmakta. Partizanca değil akıllıca bir yol izlenmektedir. Zannediyorum hayırlı bir sonuç elde edilecektir" diye konuştu.

Bahçeli, AK Parti'den Meclis Başkanlığının istendiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de, "Her defasında söylüyorum, MHP'de pazarlık söz konusu olmaz. Partimizin karşısında bir pazar vardır, her türlü sebze orada mevcuttur ve dileyen alıp satabilir. Ama bizim partimizde böyle şey olmaz. Meclis Başkanı henüz var" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 8
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bir zaman devletinden bayragindan vatanından gayri bir menfaat gözetmeyen bilge lider rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür nasip etsin size.
    Cevapla
  • Faruk 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • Yürekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin baban boşuna adını devlet koymamış.Allah ondan, da sendende razı olsun. Zor günlerin Adamı devlet baba
    Cevapla
  • vatan sever 4 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun isminin hakkini verdi devlet devletine sahip cikti öbür cakallargibi enver alacagina yunan alsin diyenlerden olmadi reisimize sahip cikti allah razi olsun rabbim hayirli uzun ömürler gersin devletimizin feraha erdigini görmek nasip olsun insallah
    Cevapla
  • Arkaç 3 yıl önce Şikayet Et
    MHP nin hakkı Meclis başkanını istemesi o kadar bir jest olmalı bunun karşılanacağına eminim lütfen Bahçeli’yi küstürmesinler bir art niyet aranmasın saygılar sunarım
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan lik la kandirilamaz,dunyavi vaadleri elinin tersiyle iter tek derdi vatan,bayrak,millet bir tane çakal çıkıp ta diyemez ki kem için köm için itifak yapiyosun alni ak şükür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!