Boşanma aşamasındaki karısına dehşeti yaşattı

Bursa'da Nuriye Ş., boşanma aşamasında olduğu eşi Nuh Ş. tarafından, çalıştığı dişçi kliniğinde tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Boşanma aşamasındaki karısına dehşeti yaşattı
Boşanma aşamasındaki karısına dehşeti yaşattı
GİRİŞ 04.12.2018 16:52 GÜNCELLEME 04.12.2018 16:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Bursa Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Nuriye Ş.'nin (36)  boşanma aşamasında olduğu eşi Nuh Ş. çalıştığı dişçi kliniğine geldi. Çift arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında, Nuh Ş.(41), yanındaki tabancayla eşinin bacağına 2 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Yaralı kadın, diş hekiminin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çiftin 2 çocuklarının olduğu bildirildi.

Polis, Nuh Ş.'yi yakalamak için çalışma başlattı. 

YORUMLAR 4
  • selin 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkek kadına çok eskilerden beri şiddet uyguluyor. Modern çağda kadınlar çalıştığı için ve medya gücünden dolayı duyuluyor bu olaylar. Yani kadının saygısızlığı asiliği falan değil mesele. Erkekler hep böyleydi. Böyle de giderse kadınsız kalacaklar kendi başlarının çaresine bakacaklar. Zaten kadınlarda anne olma arzusu olmasa asla evlenmez.
    Cevapla
  • Leyla 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence erkekler merhametsiz kadinlar bu sebeple erkeklere kinli.
    Cevapla
  • Mnnn 5 yıl önce Şikayet Et
    Aile elden gidiyor Erkek ve kadınlar eğitilmeli Şefkat saygı sevgi temalı yayınlar yapılmalı erkekler sadakatsiz, kadınlar şefkatsiz olmuş.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Belkide kadınların kendilerine verilen hak ve üstunluklerin etkisi ve bununla birlikte çalışıyor olmaları sebebiyle erkeklerin evin reisi olduklarını unutmaları ve gerekli saygıyı göstermemeleri, eşlerine karşı asi olmaları giderek artan tartışmaların ana sebeplerinden olabilir. Aile bak. tarafindan Sosyolojik yönleri etraflıca araştırılmalıdır bence.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi