90 bin camide yardım toplanacak

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelindeki camilerde Yemen için yardım toplanacak. Açıklamada, isteyenlerin cep telefonlarından YEMEN yazıp 5601'e mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunulabileceği de belirtildi.

90 bin camide yardım toplanacak
90 bin camide yardım toplanacak
GİRİŞ 06.12.2018 21:34 GÜNCELLEME 06.12.2018 21:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanlığından yurt genelindeki tüm camilerde Yemen için yardım toplanacağı bildirildi. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Yemen'de açlık, hastalık ve iç savaşla mücadele eden Müslümanlar için yarın cuma namazının ardından yardım toplanacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk Diyanet Vakfı koordinasyonuyla Yemen'de yaşanan insanlık dramına duyarsız kalmamak için cuma namazından sonra 90 bin camide yardım kampanyası başlatılacak.

Açıklamada, isteyenlerin cep telefonlarından YEMEN yazıp 5601'e mesaj göndererek 10 TL bağışta bulunulabileceği de belirtildi.

YORUMLAR 7
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    arap yönetici kardeşlerimiz cahiliye adetlerini bırakıp ümmet şuuruna varabilseler iş kendiliğinden çözülür... ama nerdeee!
    Cevapla
  • fatih mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yemen li kardeşlerimizin yardımcısı olsun dualarımız onlarla
    Cevapla
  • Kamil HOŞOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet hurafecilere pirim vermemeli onları ayıklamalı. Fetödan ders çıkarmalı. Eğer devletin bir kurumu ise halkın dini birliğini önemsemeli. Dış güçlerin güdümünde olan dini oluşumlar varsa önlemini almalı.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyanet acilen ehil olmayan Hocaları kadro dışı etmeli. Bi ara Hoca açığı olduğu için çok kadroya Hoca alındı. Bu ciddi bir sorun. Cemaate ters davranan Hocadan tut Harfleri düzgün çıkaramayan Hocadan ta Hocalığı sadece iş para gören Hocalar bir bir tespit edilmeli.
    Cevapla
  • Özer 5 yıl önce Şikayet Et
    Burası Huş'tur yolu yokuştur giden gelmiyor acep ne iştir.. Aahh yemen ahh.. Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı