TÜGVA'da görev değişimi

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) 2014 yılından beri başkanlığını sürdüren İsmail Emanet, 22 Aralık Cumartesi günü itibariyle vakfın Teşkilat Koordinatörü Enes Eminoğlu’na yerini bırakacak. İsmail Emanet TÜGVA’nın Mütevelli Heyeti’nde yer almaya devam edecek.

TÜGVA'da görev değişimi
TÜGVA'da görev değişimi
GİRİŞ 20.12.2018 17:55 GÜNCELLEME 20.12.2018 17:55

Haliç Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla basının da katılımına açık olarak düzenlenecek.

TÜGVA, yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, bu deneyimini paylaşan ve yaşatan bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni Nesil Gençlik Vakfı mottosuyla adını duyuran vakfın, üye sayısı 4 yıl içerisinde 450 katına çıktı.

2013 yılından atılan tohum, 2014’den itibaren bugün TÜGVA yüzbinlerce gence ulaştı. 

2013 yılında TÜGVA bir tohum olarak toprağa atılmış ve 2014 yılından itibaren filizlenmeye başlayarak, muhteşem bir ivme yakaladı. Bugün vakıf gençlerin yaşadığı her yere ulaşmış ve şu an 81 il 413 ilçede teşkilatlanmasını tamamladı. 40 ilde 58 Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu ve 210 adet TÜGVA Kıraathanesi ile gençlerin uğrak noktası oldu. 

''Marka projelerle gençler arasında TÜGVA bilinirlik kazanmıştır''

Gerek Türkiye çapında, gerekse il özelinde gençler eliyle proje ve etkinlikler hayata geçirilmektedir. TÜGVA gençlerin fiziksel, zihinsel, manevi ve kültürel gelişimine katkıda bulunarak, nitelikli insan kıymetine önem veren bir vakıftır. Bölge Uzmanı Yetiştirme Programı, Genç Diplomat Akademi, Genç Türkiye Kongresi, Genç Tiyatro Akademisi, TÜGVA Lise Doğa Kampı, TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu, İcathane, TÜGVA Fikir Akademisi ve Medya İletişim Okulu gibi markalaşmış projeleri ile onbinlerce gence ulaştı. 4 yıl süresince tüm çalışmalarda ulaşılan genç sayısı 4,5 milyonu buldu. 

''TÜGVA'nın ulaştığı yüzbinlerce kardeşimizi gördükçe huzur duyuyorum''

Enes Eminoğlu’na görevini devreden İsmail Emanet, 4 yıl süresince birlikte çalıştığı genel merkez yönetim kurulu, mütevelli heyeti, yüksek istişare kurulu, bağışçılarımız, sponsorlarımız, il temsilcileri, bize güvenen ebeveynler ile vakti ve emeğiyle vakfa katkıda bulunan tüm gönüllülere ve en önemlisi gençlere teşekkür etti.

Emanet, açıklamasını şöyle sürdürdü;

''Ekibimle durmak bilmeden çabaladık. Göreve geldiğim ilk günden bu yana çok yol aldık. Değişen dünya ve teknolojik gelişmeler karşısında gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini yerine getirme konusunda titizlikle çalıştık. Bu toprakların evlatlarının ülkesini seven, nitelikli bireyler olarak hayata başlamaları için imkânlarımızı sunduk. Vakfın başkanı olarak, ilk geldiğim günden bu yana bugün TÜGVA’nın ulaştığı yüzbinlerce kardeşimizi gördükçe huzur duyuyorum.

Görev sürem boyunca desteğini esirgemeyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz Sayın Bilal Erdoğan’a hassaten teşekkür ederim. Genel Başkanlık görevini Teşkilat Koordinatörümüz Enes Eminoğlu kardeşimize devrediyorum.

Ülkemizin gözbebeği bir kurum olarak gördüğüm TÜGVA’nın gelişimini görmek beni her daim mutlu edecek.'' 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi