Canlı yayında Başkan Erdoğan'a alçak tehdit!

Halk TV'de yayımlanan Halk Arenası programına konuk olan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Uğur Dündar'ın öncülüğünde içlerindeki bütün kin ve nefreti kustular.

GİRİŞ 22.12.2018 12:27 GÜNCELLEME 22.12.2018 12:36
Bu Habere 647 Yorum Yapılmış

Uğur Dündar’ın Halk Arenası’na konuk olan Metin Akpınar, iç savaş çağrısıyla başladığı konuşmasını darbe çağrısına kadar götürdü.

 

 

Yaklaşan seçimlere atıfla "her şeyin sandıkta çözülmediğini" söyleyen Metin Akpınar, iç savaş çağrısıyla başlattığı konuşmasını darbe çağrısıyla sonlandırırken, kendi demokrasi anlayışlarının tesis edilmemesi durumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a atıfla "Demokrasiye ulaşamazsak belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı sonları yaşayabilirler." gibi ifadeler kullandı.

Türkiye'de 16 yıldır kültür ve sanat üretilmediğini iddia ederek varını yoğunu iktidar karşıtlığı üzerine kuran Müjdat Gezen, programın henüz başında yaptığı konuşmasında, "İstanbul'un kaymak tabakası şu anda burada." dedi.

 

 

AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığı üzerinden prim yapma alışkanlığından bir şey kaybetmediği görülen Gezen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı yine terbiyesizlik yaparak, "Recep Tayyip Erdoğan, sen bizim vatanseverliğimizi sınayamazsın, haddini bil." diye konuştu. 

''BUNLARDAN MI KORKACAĞIZ?''

Müjdat Gezen'in sözlerinin cımbızlanabileceğini belirten Uğur Dündar'a yanıt veren Gezen, devlete meydan okurcasına "Cımbızlasalar ne olur ya? Zaten her gün kapıya bir tane celp geliyor? Ne olacak yani? Bunlardan mı korkacağız?" dedi.

''İÇ SAVAŞA KADAR GİDERİZ''

Uğur Dündar'ın "Ülkedeki kutuplaşmayı aşmazsak sonumuzun hiç iyi olmadığını düşünüyorum." cümlesi üzerine söz alan Metin Akpınar, düşmanlık beslediği AK Parti tabanını "artarak çoğalan bir gergedan virüsü" olarak tanımlayarak, "Ülkemizdeki gergedanlar yalnızca faşizmin ayak sesleri anlatan postallı gergedanlar değil; kökten dincilik gergedanları, etnik/kimlik ayrımcı gergedanlar ve onların bazı kollarıyla müthiş bir gergedan nesli büyüdü." diye konuştu.

Gezi olaylarıyla ve sokak çağrılarıyla ülkeyi kaosa sürüklemekten başka bir arzusu olmayan kesime atıfta bulunmayan Metin Akpınar, Türkiye'deki kargaşanın, bölünmenin ve kutuplaşmanın AK Parti ve AK Parti tabanınca yapıldığını belirterek, "Bunların karşısında ancak insan olarak, insanlığımıza sahip çıkarak saf dışı etmek zorundayız. Başka çaremiz yok. Aksi halde bırakın sokakta hak aramayı, iç savaşa kadar gideriz." ifadelerini kullandı.

''LİDERİ AYAĞINDAN ASARLAR, MAHZENDE ZEHİRLERLER''

24 Haziran seçimlerine katılım oranı dünyanın birçok yerinde görülmemiş bir seviye olan yüzde 88'lere çıktığı halde Türkiye'de demokrasi olmadığını iddia eden Akpınar, devletin en üst makamını tehdit edercesine, "Bu kutuplaşma ve karmaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasidir. O noktaya ulaşabilirsek kavga gürültü olmadan bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak ise belki lideri ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki de başka liderlerin yaşadığı kötü sonları yaşayabilirler." gibi hadsiz ifadeler kullandı.

Bütün bunlar için direniş gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Metin Akpınar, "Ben şahsen bu direncin gösterildiği kanaatinde değilim." dedi.

YAMALI BOHÇA İTTİFAKI İÇİN OY DİLENDİ

Yaklaşmakta olan 31 Mart yerel seçimlerine de değinen Akpınar, bu seçimlerin aslında bir "genel seçim" olduğunu söyleyerek yamalı bohça ittifakı için oy dilendi.

CHP, İP, terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP ve SP'nin oluşturduğu yamalı bohça ittifakının yerel seçimlerde desteklenmesi gerektiğini söyleyen Akpınar, "Millet İttifakı'nın çok ciddi bir şekilde birbirine kenetlenmiş olarak yaşaması gerekiyor. Bizim de bu ittifaka sahip çıkmamız gerekiyor." dedi.

''HER ŞEY SANDIKTA ÇÖZÜLMEZ''

"İstanbul'un kaymak tabakasına" sandığa sahip çıkması çağrısında bulunan Akpınar, "Sandık esasında pek demokrat bir şey değildir, her şey sandıkta çözülmez." diye konuştu.

AÇIK AÇIK DARBE ÇAĞRISI YAPTI

Tarihte yüzünü Rusya'ya dönüp koltukta kalan tek kişinin Mustafa Kemal olduğunu söyleyen Akpınar, "Mustafa Kemal dışında kim Rusya'ya döndüyse iktidardan gitti. Adnan Menderes randevu aldı, ihtilal oldu. Süleyman Demirel aynı şekilde kuzeye döndüğü zaman ihtilal oldu. Bakalım darısı kimin başına." diyerek açık açık darbe çağrısında bulundu. 

YORUMLAR 647
  • doğulu 5 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım bunlar kim ki ne vasıfla bir televizyon programında boy gösteriyorlar filmlerde karaktersiz kılıklara girmekten başka ne bilirler(normal hayatta da ne kadar karakterliler oda tartışılır)
    Cevapla
  • Aytekin 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynaya bir baksa gergedan in kim olduğunu görür sanatçı halkının geleceğine ışık tutandır argo tabir ler kullananlar sanatçıysa sen ve senin gibiler neyin sanatçısı anlamış değilim
    Cevapla
  • TR - Delüler 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletin sabrı tasıyor, TC. savcılar göreve ... Vatan haini darbeci "Halk Tv ve Fox tv " yayin yönetimi ve söylemleri topiyekün FETÖ ve Pkk 'yi destekliyor, açıkça hizmet ediyor .. !!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimleri bizlere izlettirip ozendirmisler. Esek yukuyle para kazandi bunlar milletten. Eski turk ! Filmlerine bakin her haram ozendirilmis. Ne aptalmisim sunlari izlemisim.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kraliçenin soytarıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı