Cumhurbaşkanlığı'nda 38 kişi istihdam edilecek!

Özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere yazılı ve sözlü sınavla 38 kişi istihdam edilecek.

Cumhurbaşkanlığı'nda 38 kişi istihdam edilecek!
Cumhurbaşkanlığı'nda 38 kişi istihdam edilecek!
GİRİŞ 29.12.2018 07:31 GÜNCELLEME 29.12.2018 07:31

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na 38 personel  alınacak. 

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, özel bilgi ve ihtisas  gerektiren konularda çalıştırılmak üzere yazılı ve sözlü sınavla sözleşmeli  olarak İngilizce dilinden 9'u basın-enformasyon personeli ve 29'u iletişim uzman  yardımcısı olmak üzere 38 personel alımında bulunulacak.

Basın-enformasyon pozisyonuna başvurmak isteyen adaylarda Halkla  İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, Sosyoloji, Tarih, Uluslararası İlişkiler, Siyaset  Bilimi, Kamu Yönetimi, Karşılaştırmalı Uluslararası Siyaset, Gazetecilik veya  Ekonomi alanlarından birinden mezun ya da yüksek lisansını tamamlamış olma şartı  aranıyor.

Söz konusu alana başvurmak isteyenlerin ÖSYM Başkanlığınca yapılan  Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (YDS) katılarak (A) düzeyinde yabancı  dil bildiğini belgelemesi ya da bu seviyede yabancı dil belgesinin 2017-2018  yılları içinde almış olması gerekiyor.

Başvurular 14-31 Ocak 2019 tarihlerinde mesai bitimine kadar  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ek hizmet binasındaki Yönetim Hizmetleri  Dairesi Başkanlığının Eğitim Birimine yapılabilecek.

İLETİŞİM UZMAN YARDIMCISI

İletişim Uzman Yardımcısı pozisyonu için de en az 4 yıllık eğitim  veren üniversitelerin Hukuk, Siyasi Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme  ve İktisat Fakültelerinden 10, İletişim Fakültesinden 15 ve Bilgisayar, Yazılım,  Elektronik, Elektrik ve Elektronik ve Haberleşme Bölümlerini kapsayan Mühendislik  Fakültelerinden ise 4 kişi olmak üzere toplamda 29 personel alımı yapılacak.

Müracaat koşullarını taşıyan tüm adayların alınacağı sınavın  başvuruları ise 14-18 Ocak 2019 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Sınav  Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden kabul  edilecek.

Adaylar ayrıntılı bilgilere kurumun telefonundan veya  http://www.iletisim.gov.tr web sitesinden ulaşabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...