Hakkında takipsizlik kararı alınan Deniz Çakır kimdir? Tüm ayrıntılar!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sert bir şekilde tepki gösterdiği ünlü oyuncu Deniz Çakır kimdir? Başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddiası ileri sürülen Deniz Çakır aslen nereli ve kaç yaşındadır? Gündemin merkezine yerleşen Deniz Çakır'ın hayatı&hakkında bilinmeyenler!

GİRİŞ 28.01.2019 17:02 GÜNCELLEME 28.01.2019 17:04
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında bulunduğu mekandaki başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddiası gündemi kasıp kavurdu. Kendisine ilişkin ileri sürülen sözlü taciz iddiasının ardından Türkiye Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştiri oklarının merkezi haline getirerek tepkisini sert bir şekilde ortaya koyduğu Deniz Çakır kimdir? Cafe ortamında oturduğu esnada yan masasında yer alan başörtülü kadınların şahsına hakaret ettiği iddiasının akabinde kamuoyunun ağır eleştirilerine maruz kalan Deniz Çakır aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, gündemin merkezine yerleşerek hemen herkes tarafından sorgulama konusu haline getirilen Deniz Çakır'ın hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

TAKİPSİZLİK KARARI...

Oyuncu Deniz Çakır hakkında mahkeme tarafından, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek' suçlamasından takipsizlik kararı alındı.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Magazin gündeminde başörtülü kadınlara sözlü tacizde bulunduğu iddiası ileri sürülen Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da hayata gözlerini açmıştır. Lise eğitimini, doğup büyüdüğü şehir olan Ankara’da Ayrancı Süper Lisesi’nde bitiren ünlü oyuncu Deniz Çakır, üniversite eğitimini ise ise Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden tamamlayarak mezun olmuştur. Aslen Trabzon’lu olan Deniz Çakır, yüksek lisans eğitimini bitirmesinin akabinde İstanbul’a yerleşme kararı almıştır. Ve buraya yerleşmesiyle 2004 tarihinde Birol Güven imzasıyla yayınlanan, başrollerini ise Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın üstlendiği “Kadın İsterse” isimli dizi projesinde Alev karakterini canlandırarak ilk defa televizyon ekranlarında kamera karşısına geçme fırsatı yakalamıştır.

Ankara’da konservatuvar öğrencisi olarak hayatını devam ettirdiği sırada Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yapma ve radyo reklamı seslendirme  imkanı elde eden Deniz Çakır, 2006 tarihinde ekrana gelen Yaprak Dökümü adlı yapımda Ferhunde rolünü üstlenmesiyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakmıştır. 2013 tarihinde ise televizyon ekranlarına damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl isimli dizi projesinin oyuncu kadrosunda yer alarak burada Şah Sultan rolünü canlandırmıştır. Ünlü oyuncu Deniz Çakır, ATV ekranlarında yayın hayatına son sürat devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizi projesinde bir mafya adamının eşi rolünü canlandırarak oyunculuk performansını sergilemiştir.

deniz çakır kimdir? aslen nereli ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 39
  • esven 5 yıl önce Şikayet Et
    her türlü zillet bunların ruhuna işlemiş halkımızın bunlara ıtibar göstermemesi gerekir
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef film hastalığından kurtulamıyoruz ama kurtulmalıyız. Onlar uyurken biz para kazandırıyoruz. Sanatçılar izlenmeli. sanatının dışına çıkan müsvedde tayfası asla izlenmemelidir.
    Cevapla
  • AÇI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler kesin içeride biraz yatmalı akılları başlarına gelir
    Cevapla
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin oynadıgın diziler evimde yasaklandı, densiz gezizekalı
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    onun oynadığı dizileri seyretmeyeceğim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri